Compass Pools: keramisch, dus super

Compass Pools is producent en leverancier van de meest technologisch geavanceerde keramische composiet zwembaden in de wereld. Het monoblock bestaat uit vinylester glasvezelversterkte lagen, en een keramisch composiet laag die samen gelamineerd worden tot een chemische resistente kuip. In de eerste fase wordt de basis gelegd voor de kleurechtheid, chemische weerstand en de krasbestendigheid van het monoblock. Vervolgens wordt elke kuip voorzien van een reeks glasvezelversterkte vinylester keramische composietlagen om veroudering tegen te gaan. De harde schil wordt aangebracht om het geheel volledig af te sluiten van de grond en eventueel grondwater. Compass Pools zwembaden kunnen daarom, zonder schade, watertemperaturen verdragen tot 40°C. De conventionele Polyester zwembaden haken af bij 28°C à 30°C.
De Plunge Pool is de nieuwe hit overgewaaid uit Australië! Een klein bad die niet uw gehele tuin in beslag neemt maar toch perfect zijn doel dient. Heerlijk afkoelen in de zomer in een keramisch composiet zwembad van Compass Pools. De X Trainer 45 en X trainer 58 zijn de perfecte Plunge Pools en hebben zich inmiddels in verschillende tuinen in Nederland bewezen. Daarnaast kunnen wij uw Plunge Pool ook als Hdpe bad leveren.
Zou u graag meer informatie over de Plunge Pool ontvangen neem dan vandaag nog contact met ons op via info@compasspools.nl of +31 (0)73 850 75 45.