De Tieners van Toen tijdens optreden in Berkenstaete
De Tieners van Toen tijdens optreden in Berkenstaete Foto: Annemieke van Tinteren

Tieners van Toen zingen met
enthousiasme en plezier

Tieners van Toen is een vrouwenzanggezelschap. Wij zingen met veel enthousiasme en plezier onder deskundige leiding van dirigent Yvonne Bouvrie en de voortreffelijke muzikale ondersteuning van pianiste Alison Black. Gezelligheid staat bij ons voorop wat ook tot uiting komt in ons zeer gevarieerde repertoire, liedjes uit de 60-/70-er jaren. Van Pop tot musical.

We treden vaak op daar waar we uitgenodigd worden en ook in verzorgings- en verpleeghuizen. Zoals afgelopen woensdag 20 april in Berkenstaete in Son en Breugel. Iedere keer als we zien dat de mensen plezier beleven aan onze muziek, kan onze dag niet meer stuk!

Dit jaar vieren wij ons 10-jarig bestaan. Ter ere daarvan geven wij 2 concerten op zaterdag 12 en zondag 13 november in de kapel van La Sonnerie in Son. Daar komen wij later nog op terug in deze krant.

Een voorproefje daarvan kunt U nu al beluisteren op YouTube. Zie ook onze website: www.tienersvantoen.nl.

Als u meer informatie wilt of ons zelf wilt boeken voor een optreden, kan dat via onze PR-vrouw Gonnie Crooijmans, haar email adres is gonneke@zonnet.nl tel. 06-19495978.


Poëzie prijzen bij Shakespeare festival

Afgelopen weekend vond op en rond Kasteel Geldrop een Shakespeare Festival plaats, bij de 400e sterfdag van dichter / schrijver William Shakespeare. In de sfeervolle Kasteelkamers konden bezoekers uit de regio de hele zaterdag genieten van muziek, theater en poëzie.

De poëzie werd verzorgd door drie lokale dichters. Zij waren de drie prijswinnaars van de Dommeldal poëziewedstrijd, die herinneringen als thema had. En een motto dat aan Shakespaere werd toegeschreven: in the garden of happy memories it is always summer.

De eerste en tweede prijs gingen respectievelijk naar Stan Mooij en Ed van der Woude. Beiden uit Son en Breugel. En de 3e prijs ging naar José Latjes uit Mierlo.
Alle drie lazen de dichters hun winnend gedicht voor aan de grote groep belangstellenden. Afgewisseld met muziek van Mozart en Tsjaikovski.
Natuurlijk zijn de prijswinnende gedichten te lezen in de Bibliotheek.


Afbeelding