Afbeelding
Foto:

Vrouwenvoetbal
bij vv SBC in groei

Waar een aantal jaren terug de sfeer heerste dat dames geen plek kregen bij voetbalvereniging SBC, blijkt niets minder waar. Met een meisjes D, meisjes A en seniorenteam wordt de vrouwenafdeling van SBC steeds groter en dat smaakt naar meer!
Sinds dit seizoen is Ron Verhoeven aangesteld als coördinator van de vrouwenafdeling om deze groei in goede banen te leiden. Op dit moment heeft hij twee grote uitdagingen om mee aan de slag te gaan: Meisjes A heeft dringend nieuwe meiden nodig en het seniorenteam wil graag een 2e team (zevental) erbij.

Beide teams trainen op dinsdagavond van 20:30u tot 22:00u en op vrijdagavond is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een techniektraining voor vrouwen van 19:00u tot 20:30u.

Meisjes A (16-18 jaar)
Hallo allemaal, vanaf komend seizoen zijn wij op zoek naar nieuwe speelsters voor ons voetbalteam! We spelen onze wedstrijden op zaterdagmiddag en trainen op dinsdagavond. Op vrijdagavond hebben we een niet-verplichte training. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan een berichtje naar Lara_van_der_maat@hotmail.com voor meer informatie! Een proeftraining is altijd mogelijk!

Senioren vrouwen (19+)
In augustus vorig jaar zaten negen nieuwe en oud-speelsters rond de tafel bij SBC, met de wil een nieuw seniorenteam op te zetten. In de hoop dat zich nog voldoende vrouwen zouden aanmelden om te kunnen starten, werd vol goede moed de aanmelding naar de KNVB verstuurd. Nu nadert het einde van seizoen 2015-2016 en ondertussen is er een speelsterslijst van 20 vrouwen, in de leeftijd van 19 tot 35 jaar.

Omdat de groep te groot is geworden voor één elftal willen zij graag starten met een 2e seniorenteam in de vorm van een zevental, maar om dit te kunnen realiseren hebben zij nog een paar nieuwe vrouwen nodig! Dus heb jij altijd al getwijfeld om (weer) te beginnen met voetballen in een zevental of elftal, dit is het moment! Beide teams spelen de competitiewedstrijden op zondag. Geïnteresseerd, benieuwd of al helemaal overtuigd? Kom een keertje, vrijblijvend, meetrainen op dinsdagavond! Neem contact op met Aukje van Weert (06-29014971) voor meer informatie.


Afbeelding