Afbeelding
Foto:

Kom kennismaken en nieuwe contacten leggen

Sinds maart organiseren Vluchtelingenwerk Son en Breugel en Woonstichting 'thuis het Woensdagmiddag-café voor 'oude' en 'nieuwe' dorpsgenoten.
Tijdens deze middagen is er voor ieder wat wils: koffie drinken, borduren, naaien, darten, biljarten, gewoon een praatje maken en kinderen kunnen knutselen of tafelvoetballen. Ook zijn mensen aanwezig van lokale maatschappelijke organisaties die iets vertellen over wat ze doen.

Paulus, gebiedsregisseur van Woonstichting 'thuis: "Door samen gezellige dingen te doen, maak je gemakkelijk contact met elkaar. Vanuit onze ervaring weten we dat het fijn is om je buren te kennen. Samen zorg je er voor dat je prettig woont in Son en Breugel, zoals het spreekwoord zegt: beter een goede buur dan een verre vriend."

Hermien van de Ven van Vluchtelingenwerk Son en Breugel: "We zijn erg blij om te zien dat de bewoners van Son en Breugel open staan voor dit initiatief. Het is een laagdrempelige en informele bijeenkomst waar iedereen welkom is. De sfeer is gewoon gezellig en gemoedelijk."

Tot de zomervakantie zijn nog 2 Woensdagmiddag-café's gepland op 1 juni en 6 juli de eerste woensdag van de maand. Tussen 14.00 en 16.30 uur is iedereen is welkom in De Bongerd.