Afbeelding
Foto:

Argo zwemmen

Zwemmen
Afgelopen zondag hebben 8 zwemmers van de Wedstrijdgroep deelgenomen aan de Oranjewedstrijd in het Zuiderpoortbad in Budel. Tijdens deze wedstrijd zijn er 12 persoonlijke records gezwommen.

Kom op 8 mei kennis maken met zwemmen!

Op zondag 8 mei wil Argo in zwembad De Neul een ieder laten kennismaken met de zwemsport. Tijdens deze middag die om 13.30 uur begint zullen de zwemmers van Argo hun kunsten vertonen tijdens diverse zwemdemonstraties. Alle toeschouwers krijgen hierdoor een duidelijk beeld van wat er bij Argo wordt geleerd en hoe er bij Argo wordt getraind. Alle zwemtechnieken die de zwemmers zullen laten zien worden begeleid door een speaker die aan alle aanwezigen precies zal uitleggen wat en hoe er wordt gezwommen. Argo heeft diverse zwemmers die actief zijn op de regionale en Nederlandse kampioenschappen en deze zwemmers zullen ook diverse demonstraties verzorgen. Aan bod komen o.a. vlinderslag, borstcrawl, rugslag, schoolslag, wisselslag, starts en keerpunten.
Na de demonstraties die ongeveer een uur duren is er voor alle aanwezigen de mogelijkheid om een half uur vrij te zwemmen. Tijdens dit half uur blijven de zwemmers, trainers en officials in het zwembad om eventuele vragen te beantwoorden.

Dus wil je meer weten over de zwemsport en wil je graag weten wat er zoal bij Argo wordt gedaan dan is dit bij uitstek de gelegenheid om je hierover te laten informeren.
Dus tot zondag 8 mei om 13.30 uur in zwemkleding in het zwembad, deelname is gratis.