Dit zijn de gezichten van Rabobank in Son en Breugel
Dit zijn de gezichten van Rabobank in Son en Breugel Foto:

Rabobank HGWZ presenteert haar vernieuwde kantoren

Rabobank Het Groene Woud Zuid presenteert in de week van 23 tot en met 27 mei haar vernieuwde kantoren.

Vernieuwde inrichting
In mei paste de Rabobank haar kantoren in Best, Oirschot en Son en Breugel aan. 'De kantoren sluiten nu nog meer aan bij de wensen van onze klanten en de manier waarop wij onze klanten willen bedienen', aldus Erik Vos, manager Particulieren Advies. 'Bankzaken worden steeds meer online gedaan. De functie van het bankkantoor is daardoor ook veranderd. Wij hebben geprobeerd daar invulling aan te geven door de inrichting van de bankhal hierop aan te passen. Zo is er meer ruimte voor nieuwe vormen van (mobiel)bankieren'.

Herkenbaar in de kern
'Wij willen dichtbij de leefomgeving van onze klanten staan', aldus Erik Vos. 'Onze medewerkers doen dat dagelijks op allerlei manieren. Doordat we ook per kantoor met vaste medewerkers werken, zien onze klanten steeds een herkenbaar gezicht. Daarnaast hangt op een prominente plek in de bank voortaan een kenmerkende foto uit Son en Breugel. De foto is het resultaat van de fotowedstrijd die Rabobank in april organiseerde'.

Onthulling van de winnende foto
De eerdere oproep van de Rabobank aan de gemeenschap, in de vorm van een fotowedstrijd, kreeg veel respons. Uit de ingezonden foto's zijn, door een jury, drie winnende foto's gekozen..
In Son en Breugel wordt de winnende foto op dinsdag 24 mei om 15.30 uur onthuld.
U bent van harte welkom!


Smartlappenkoor Rawazzi wint de eerste prijs

Op eerste Pinksterdag heeft het bekende smartlappenkoor Rawazzi uit Son en Breugel de eerste prijs veroverd op het zogenaamde Koren Pinksterfestival in Gendt.

Bijna 300 zangers- en zangeressen van 8 deelnemende koren uit het hele land streden tegen elkaar. Ieder koor verzorgde 2 optredens van 20 minuten. Een deskundige jury beoordeelde de optredens van de koren die verschillende levensliederen ten gehore brachten. Uiteindelijk ging Rawazzi uit Son en Breugel er met de eerste prijs vandoor.De middag werd afgesloten met een samenzang van alle koren.


Afbeelding