SBC E 3 Oirschot Vooruit E 3         5 - 2
Spoordonkse Boys E 2G SBC E 5         3 - 8

1 Santos                                 13                 37         99- 27
2 Hoogerdijk/Witlox Tegel         13                 24         71- 37
3 Hurkmans                                13                 23         61- 42
4 Spierings/Bergmans                 13                 20         53- 45
5 Sportcafe Expreszo                 13                 17         58- 58
6 van Rijssel Hoveniers                 13                 16         51- 46
7 Rovers Timmerwerk                 13                 8         23- 88
8 La jeunesse                                13                 2         30- 91

Let op om 20.30 Spierings/Bergmans - Santos om het algeheel kampioenschap
daarna de prijs uitreiking. Op 27 mei algemene ledenvergadering.

SBC A2 uit de beker

Zaterdag 14 mei speelde de A2 van SBC tegen de A1 van Casteren. Het ging hierbij om een plaats in de bekerfinale. Voorafgaand aan de wedstrijd werd hun scheidsrechter gehuldigd door de KNVB voor jarenlange trouwe dienst. Hij kreeg hiervoor de gouden fluit.
De wedstrijd was vanaf het begin spannend, al kon al snel de conclusie worden getrokken dat Casteren in de eerste helft wat meer overwicht en kansen had. Na diverse vreemde beslissingen was het bij het aanwezige SBC publiek wel duidelijk dat de gouden fluit voor de scheidsrechter echt over de jaren dat hij floot ging, maar niet over zijn kennis van het spel.

Casteren was zeker in de eerste helft sterker maar SBC kwam ook een paar keer gevaarlijk voor het doel van Casteren. Daarbij had SBC de pech dat overtredingen in het strafschopgebied niet door de scheidsrechter als zodanig werden gezien.

Met een 2-0 achterstand verdwenen de spelers naar de kleedkamer en de toeschouwers naar de kantine. In de tweede helft ging SBC fel van start en creƫerde ook de meeste kansen maar het doelpunt viel toch aan de andere kant: 3-0. Ondanks de achterstand veerde SBC op en scoorde geheel terecht twee keer achter elkaar. Dit werd uiteindelijk ook de eindstand, 3-2, en dus lag SBC A2 uit de bekerfinale. Natuurlijk was de scheidsrechter niet altijd gelukkig in zijn beslissingen maar uiteindelijk win je door te scoren en niet door te zeuren.

SBC A2 mag terugkijken op een mooi seizoen, team van het jaar, keeper van het jaar, kampioen en tot de halve finale in de beker. Een mooie lijst waar met trots naar gekeken mag worden.

De spelers en begeleiders van SBC A2 bedanken alle supporters voor hun steun en gezelligheid in het afgelopen seizoen.

Zwemmen Argo

Komend weekend en het weekend van 4 en 5 juni worden de Brabantse Zomer Kampioenschappen gehouden in het 'Pieter van den Hoogenband Zwemstadion' in Eindhoven. Namens Argo zullen 16 zwemmers en zwemsters van de Wedstrijdgroep deelnemen aan deze wedstrijd. Zij zullen 66 keer op persoonlijke titel aan de start verschijnen en 6 keer als een estafette ploeg. De wedstrijd begint zaterdag om 13.10 uur en zondag om 12.00 uur.

De Recreatieven nemen zondag deel aan de 4e Meerkamp die gehouden wordt in het Golfbad in Oss, aanvang 14.00 uur.