Etentje in Italiaanse sferen voor Samenloop voor Hoop.

Een bijzondere actie van Eddie en Carmen van restaurant Il Ponte in Son en Breugel: 50 % van de omzet van het diner voor 55 personen gaat naar Samenloop voor Hoop.

Door : Henriette van Berkel

Woensdagavond 19.00 uur: Restaurant Il Ponte is volledig gereserveerd voor het diner dat Eddie en Carmen zorgvuldig hebben voorbereid. De gasten hebben zich aangemeld om niet alleen te genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd, maar ook om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel. De sfeer is uitstekend onder de diverse gezelschappen. De meesten zijn gerelateerd aan "de Rhonelaan", de straat die als kartrekker voor het evenement fungeert.
Het speciaal samengestelde 3-gangen menu bestaat uit 3 kleine voorgerechtjes, waarna de diverse pasta's en pizza's worden geserveerd. Aan alles is gedacht, vlees, vis en vegetarisch. Als het tijd is voor het dessert, verrassing van Carmen, is de temperatuur binnen inmiddels ook Italiaans te noemen en wordt uitgeweken naar het terras. Het wachten is natuurlijk op het totale bedrag dat wordt afgerekend en wat er dan naar het goede doel gaat. Nadat alle gasten hebben betaald, kan Felix van der Vleuten een cheque in ontvangst nemen van 802,00 euro, 50 % van het bedrag dat in het restaurant is besteed. Gastvrouw Carmen en gastheer Eddie worden uiteraard hartelijk bedankt voor dit mooie gebaar! Het was hard werken voor hen om 55 personen tegelijk van eten en drinken te voorzien, maar het is ze buitengewoon gelukt. Il Ponte: het restaurant dat al 32 jaar met dezelfde eigenaars zijn plek heeft bewezen in Son en Breugel: dank voor deze prachtige actie!