3 Juni Vrijdag Summer vintage Feelgood market jaarlijkse markt van basisschool De Bloktempel, dit jaar omgedoopt tot een Summer vintage Feelgood market. Het goede doel zal dit jaar Samenloop voor hoop zijn. Basisschool De Bloktempel Aanvang 18.00 tot 20.00 uur Toegang gratis

Voorstelling "De poppen van Marie" van Toneelgroep Oase
Verhaal gaat over een gezin dat als het ware ontwricht wordt door de drukte van het dagelijkse leven. Een voorstelling voor jong en oud
Reserveer een kaartje via liannevanasperdt@hotmail.com. Wees er snel bij want vol=vol.

4 juni Zaterdag en 5 juni Zondag
Estafetteloop SamenLoop voor Hoop
Op 4 en 5 juni 2016 vindt de SamenLoop voor Hoop plaats in Son en Breugel. Dit evenement kunt u vinden in Breugel aan de Asteroïdenlaan, bij De Bongerd en De Boerderij. De SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor de strijd tegen kanker. We steunen herdenken én vieren het leven. Daarnaast zamelen we geld in voor kankeronderzoek.
Voorstelling "De poppen van Marie" van Toneelgroep Oase
Verhaal gaat over een gezin dat als het ware ontwricht wordt door de drukte van het dagelijkse leven. Een voorstelling voor jong en oud
Reserveer een kaartje via liannevanasperdt@hotmail.com. Wees er snel bij want vol=vol.

Fietsenmarkt
Scouting Dutmella organiseert op zaterdag 4 juni de jaarlijkse fietsenmarkt. Verkoop van tweedehands fietsen. Klant die fiets inlevert, bepaalt wat hij/zij voor de fiets wil hebben. Dutmella doet daar een bedragje voor de vereniging bovenop. Meer informatie? mailto:info@dutmella.nl
Kiosk kerkplein. Aanvang 08.30 uur

5 juni Zondag
Motortoerrit
MTC The Greyhounds organiseert een OPEN zondag motortoerrit van 122 km.
Verzamelen: zondag om 10 uur bij La Place, te vinden aan de A2 richting Utrecht, afslag 15 Geldermalsen. (Aanreis 57 km) Start: 10.30 uur. Eindpunt: Asperen. (65 KM naar Son en Breugel)

Lazy Sonnie Afternoon
Optreden muzikant en verteller Bertus Borgers met zijn broer Ruud. Een start van het 2e jaar van Lazy Sonnie Afternoon met 2 nationaal bekende broers. Supportact JPK band uniek bluesrock trio, aangevoerd door de charismatische zanger/gitarist Jan Pieter Kuijten.
La Sonnerie Aanvang 15.30 tot 18.00 uur Toegang gratis, vrijwillige bijdrage welkom.

8 Juni Woensdag
IVN Midzomeravondfietstocht
IVN Son en Breugel houdt op woensdagavond 8 juni de traditionele Midzomeravondfietstocht. Vertrek vanaf de kiosk op het Kerkplein in Son voor een tocht van ca. 30 kilometer Eindpunt ook op het Kerkplein in Son.
Kerkplein Son. Vertrek 19.00 uur. Inlichtingen 0499 - 471169


11 juni Zaterdag
IVN Vlinderspeurtocht voor peuters en kleuters
leuk en verrassend vlinderspel voor peuters en kleuters van 3 tot 6 jaar; broertjes en zusjes zijn ook welkom. Zoeken, kijken, voelen, ruiken, ervaren en genieten; daar gaat het deze dag om. Kinderen gaan samen met hun (groot)ouders op ontdekkingsreis in het leven van vlinders en andere insecten. Opgeven bij D. van den Nieuwenhuijzen, email: johanendoortje.1@kpnmail.nl onder vermelding van het aantal kinderen. Voor inlichtingen: 0499 475697.
Slagwerkgroep van Pro Honore et Virtute 30 jaar
Dirigent Patrick van de Heuvel laat met deze talentvolle slagwerkgroep horen dat we drummers en percussionisten van topniveau in ons dorp hebben.
Met gastoptreden van slagwerkgroep Fanfare Philharmonie uit Leende.
Vestzaktheater Son Aanvang 20.15 uur Toegang is gratis