De KinderVakantieSpelweek (KVS) in Son zoekt vrijwilligers

De KinderVakantieSpelweek (KVS) in Son zoekt vrijwilligers vanaf 14 jaar voor 29 augustus tot en met 1 september 2016.
Heb je zin om een groepje kinderen te begeleiden tijdens allerlei activiteiten meld je dan snel aan op de website www.kvs-son.nl. De kinderen zijn in leeftijdsgroepen verdeeld: 4-5 jarigen, 6-7 jarigen, 8-9 jarigen en 10 tot 13 jaar. Op de website kun je alle informatie vinden en daarnaast is er op zaterdagavond 27 augustus een informatieavond voor alle vrijwilligers die zich hebben aangemeld.

De KVS is tevens op zoek naar een opslagruimte voor alle spelmaterialen in Son of directe omgeving. Heeft of weet u een ruimte van minimaal 15 m², dan horen we dat heel erg graag: voorzitter@kvs-son.nl


Lezersactie prijswinnaar

In onze uitgave van woensdag 11 mei maakte onze lezers kans op een kunstwerk van €1000, - beschikbaar gesteld door het KUNSTHUYS in Best.
Uit de ingeleverde vouchers werden 10 mogelijke prijswinnaars getrokken. Deze waren op maandag 16 mei aanwezig in het KUNSTHUYS in Best. Uiteindelijk bleek mevrouw Marjon Vreeswijk de winnaar te zijn. Zij is de gelukkige die het kunstwerk t.w.v. € 1000, - in ontvangst mocht nemen.
DeMooiSonenBreugelKrant feliciteert haar met de prijs.