Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Pioenen, ze zijn er weer!

De charmante pioen verovert elk jaar het hart van bloemenliefhebbers dankzij haar heerlijke geur en weelderige uitstraling. "Deze prachtige seizoensbloem is dé voorbode van de zomer.
Dat pioenen maar een paar weken per jaar verkrijgbaar zijn, maakt haar extra bijzonder", aldus bloemist Duncan Weijers van De Groenstylist.

Pioenrozen staan o.a. symbool voor liefde, geluk en gezondheid. Met pioenen haal je dus een flinke bos positiviteit in huis. Duncan Weijers, eigenaar van De Groenstylist : "de pioen biedt bovendien veel creatieve mogelijkheden. Van een stoer zomerboeket tot het combineren van kleine vaasjes met verschillende kleuren. Met ruim duizend verschillende soorten is er altijd wel één die bij je past!"

Mijn Bloemist Pioenweken
Om de start van het pioenenseizoen te vieren, doet De Groenstylist vanaf eind mei mee aan de 'Mijn Bloemist Pioenweken'. Dit jaar is er naast een ruim assortiment pioenrozen ook een winactie voor klanten. Duncan: "Iedereen die tijdens de Mijn Bloemist Pioenweken een pioenboeket koopt, ontvangt een unieke code. Met deze code maak je kans om een gratis volgend boeket te winnen. Een extra reden dus om bij ons langs te komen."

Mijn Bloemist
De 'Mijn Bloemist Pioenweken' zijn een jaarlijks initiatief van Mijn Bloemist, het label waarmee Nederlandse vakbloemisten worden gepromoot. De Groenstylist is deelnemer aan dit communicatielabel.