Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Wij gaan samen lopen.

En dan is het eindelijk zo ver, waar we maandenlang naar toe hebben geleefd, gaat gebeuren: wij gaan samen lopen.
Met elkaar en voor hoop. Hoop dat deze ziekte met onderzoek ooit uit de wereld geholpen wordt. Hoop dat we geen naasten meer hoeven te verliezen. Maar ook hoop voor mensen die gestreden hebben tegen kanker en mensen die nu strijden tegen kanker.

Zoveel mensen samen die met elkaar, voor elkaar en door elkaar deze mooie tocht mogelijk maken. Het is ontzettend inspirerend om te zien hoe mensen samen komen en krachten bundelen.
Iedereen heeft enorm zijn best gedaan om dit evenement mogelijk te maken. En nu is het tijd om het met elkaar te beleven. Het zal een pittige loop worden. Een loop voor hoop, voor steun, voor kracht maar vooral voor elkaar. Dus loop, praat, huil, en lach met elkaar.
Ik wens jullie een mooie en indrukwekkende loop met elkaar. Want waar mensen elkaar ontmoeten ontstaan mooie dingen.

Lilian Damen, directievoorzitter Rabobank Het Groene Woud Zuid


Een evenement moet altijd ergens beginnen.

Het begin van de Samenloop voor Hoop begon bij Ellen van der Vleuten en Ingrid van Kronenburg. Zij hebben de start gemaakt van een evenement waar zij in geloofde. Vanaf het begin hebben zij iedereen enthousiast gemaakt en betrokken bij de organisatie.
Daardoor ontstond er in zeer korte tijd een bijna professionele vrijwilligers organisatie de SamenLoop voor Hoop Son en Breugel. Het heeft heel veel mensen heel veel tijd en energie gekost om uiteindelijk alles te regelen voor het aanstaande weekend. En al die tijd stonden jullie met woord en daad klaar voor de vrijwilligers en sponsoren.
Daarom wil het team van DeMooiSonenBreugelKrant jullie bedanken en jullie een mooi en in alle opzichten geslaagd weekend wensen.


Afbeelding