Kees Muhren en Cody Stavorinus
Kees Muhren en Cody Stavorinus Foto:

Gratis vishapjes voor Duchenne Heroes bij Vishandel Pelk: ruim 1000 euro!

Zaterdag 28 mei had vishandel Pelk een mooie actie. Tussen 11.00 en 13.00 uur stond de barbecue aan.
En kon iedereen die wilde gratis vishapjes komen proeven. En daarbij kon er een vrijwillige bijdrage gedaan worden die geheel ten goede komt aan Duchenne Heroes. Een sponsor tocht waar de vader van Cody Stavorinus, een jongen van 13 jaar die de spierziekte van Duchenne heeft, aan meedoet. De opbrengst is uiteindelijk bestemd voor onderzoek naar medicijnen die de ziekte kunnen behandelen. Afgelopen zaterdag is de opbrengst van deze actie bekend gemaakt: het totaal opgehaalde bedrag is
€ 1.035,
Met name dank aan barbecue-specialist Egbert Nillisen, accordeonist Rob Des Bouvrie en de meiden van de vis : Petra en Monique, groenteman Peter en zijn dochter voor het gratis uitdelen van aardbeien met slagroom.
En natuurlijk iedereen die hierbij aanwezig was en een donatie heeft gedaan!


Jongerencentrum Oase jongerenfeesten

De Jeugd in Son en Breugel vindt het leuk om op vrijdag of zaterdag met vrienden/vriendinnen te ontspannen, gezellig te kletsen en feest te vieren.

In ons dorp hebben we helaas geen activiteiten die hierin voorzien. Jongerencentrum Oase wil hier graag op in springen met een geheel nieuw concept.
Vanaf september wordt gestart met het organiseren van feesten voor de jeugd vanaf 12 jaar. Een veilige en leuke manier op stap in eigen dorp is het motto waarmee het concept van start gaat.

Voor de organisatie van deze feesten zijn we op zoek naar enthousiaste ouders/vrijwilligers die een organisatorische bijdrage zouden willen leveren om nieuwe ideeën uit te werken. Zonder hulp van vrijwilligers is dit immers niet mogelijk en we hopen daarom dat u ons wil helpen.

Mocht je ons willen helpen of meer informatie willen mail dan naar info@jc-oase.nl of neem contact op met Thijs Mateussen, tel 06-23094323.


Uitvoering blokfluit- en dwarsfluitleerlingen
Monique Oosting

Uitvoering fluitleerlingen op zondag 12 juni 15.30 uur. De blokfluit- en dwarsfluitleerlingen van Monique Oosting geven op zondag 12 juni hun jaarlijkse voorstelling in de kerk aan de Zandstraat in Son.

De jongste kinderen (vanaf 6 jaar) spelen op de blokfluit vrolijke stukjes terwijl de wat oudere jeugd op de dwarsfluit een afwisselend repertoire zal laten horen van klassieke stukken, popmuziek en liedjes uit Disney films. De voorstelling begint om 15.30 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur.
Iedereen is van harte welkom.
De toegang is gratis.


Afbeelding