Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Lunchconcert door saxofoonkwartet "Quad"op het Dommelbalkon

Het Dommelbalkon is een zeer mooie locatie in het "Vroonhovenpark".
Als u achter de kerktoren in Son door de poort achter de Calvarieberg naar het oude kerkhof loopt ziet u op afstand aan de Dommel een wit gebouw met rode pannen. Helaas is tot nu toe nog niet veel op deze mooie locatie gepresenteerd, maar dat gaat veranderen. Er zijn inmiddels al diverse optredens aangekondigd.
Het saxofoonkwartet "Quad" zal nu als eerste op zondag 12 juni om 12.30 uur tot 13.30 uur een lunchconcert verzorgen. Er wordt muziek ten gehore gebracht van licht klassiek (kamermuziek), enkele evergreens tot Jazz. De aanwezigen bij dit concert zullen kunnen oordelen hoe geweldig mooi deze locatie is en hoe het staat met de akoestiek van dit gebouw. Als u tijdens het concert zeker wilt zitten neem dan een klapstoeltje mee. Als u na afloop alles meeneemt, is misschien een frisdrankje voor u ook welkom.

Saxofoonkwartet Quad
In 2006 hebben 4 enthousiaste muzikanten uit Son en Breugel het saxofoonkwartet Quad opgericht om samen op hoog niveau gezellig muziek te maken en daarmee nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Bij hun eerste optreden tijdens een solistenconcours behaalde het kwartet in 2006 het hoogst aantal punten in de hoogste klasse en in 2010 het hoogst aantal punten van de dag. In de loop der jaren zijn er succesvolle optredens geweest tijdens grote recepties en andere gelegenheden.
Recentelijk heeft Saxofoonkwartet Quad met grote waardering van de aanwezigen muziek verzorgd voor het 75-jarig jubileum van SBC, het najaarsconcert van "Zang en Vriendschap" , tijdens het volkskerstconcert in Son en Breugel georganiseerd door Amuson en bij Lazy Sonnie Afternoon in de kapel van "La Sonnerie".
Saxofoonkwartet Quad speelt muziek in verschillende stijlen, van lichtklassiek tot modern. Saxofoonkwartet Quad bestaat uit:
Wil van der Zanden, Sopraan- en Altsaxofoon
Arold Schers, Altsaxofoon
Dorry van Hout, Tenorsaxofoon
Robert van den Eertwegh, Baritonsaxofoon