Dennis Deter

Vroeger de kermis, daarna de kroeg en inmiddels de datingsite. Dé plek om op zoek te gaan naar je levenspartner. Niks om mee te koop te lopen als je daarop bezig bent, was de opvatting toen dat fenomeen ruim tien jaar geleden de kop opstak. De schaamte voorbij, is het niet meer weg te denken en ook jongeren maken er massaal gebruik van. Een ervaringsdeskundige was bereid om zijn vele ervaringen met ons te delen. En daarmee met heel Son en Breugel. Waar gebeurd, verzekert hij ons. Dichtbij, ook met dames uit het dorp. Herkennen mag. Maar vrees niet, iedereen blijft anoniem. Ook hijzelf.
Zijn pseudoniem: Dennis Deter.

Deze aflevering leest Dennis een profiel van een dame die volgens hem helemaal niks begrepen heeft van het internet-datingwereldje. Hij stelt een provocerende tekst op om haar eens flink op de kast te krijgen, maar ziet iets over het hoofd …..

De mail die niet verstuurd werd
Nou mannen, heb toch echt effe jullie hulp nodig!!....sta nu 6 dagen op deze site, ben inmiddels 514 (!) keer bekeken en heb slechts enkele reacties van jullie gehad. Snap het even niet, is het echt zó erg met mij gesteld haha? Vertel mij nu eens waar dat aan ligt...is mijn voorkeur te lastig? Oproep te kakkerig? Zijn jullie verlegen? Ben ik zo onaantrekkelijk? Geen mooie foto's?... Wie durft :-)??

Want zou je graag willen vinden, ik mis je....een sympathieke lieverd met leuke uitstraling, IQ en EQ beetje in balans, communicatief , 'n knuffelaar en a great kisser. Liefst om de hoek wonend, zodat spontaan een bakje koffie of 'n knuffel halen mogelijk is óf... je moet wel héél leuk zijn :-))
Maar wat het belangrijkste is... is de chemie en een goed onderbuikgevoel, waardoor we voelen dat het oké is en waardoor al onze eisen, die we wellicht in gedachten hadden, als sneeuw voor de zon verdwijnen, omdat we gewoon blij zijn met elkaar.

Doe graag veel samen, met daarbij op tijd ruimte voor onze eigen dingen. Naast het gewone alledaagse leven en werk hou ik van theater, film, museum, loop soms een galerie binnen om er de verwondering te vinden, ga regelmatig naar een goed popconcert of mooi jazzfestival, ga wel 'ns keertje golfen-heb GVB, en fietsen, wandelen, terrasje zijn voor mij 'n vanzelfsprekendheid, altijd leuk. Maar ook lekker thuis...heerlijk, samen op de bank.....een glaasje wijn, 'n fijn gesprek, film kijken, ieder 'n boek of misschien heerlijk in elkaars armen. In woorden én in stilte bij elkaar kunnen zijn. Val niet op dik en heb een voorkeur voor mannen jonger dan of even oud als ikzelf (niet uit arrogantie, heb het écht geprobeerd met mannen ouder dan ikzelf, maar helaas steeds geen goeie vibe!) En 'n tintje...prachtig!

Als dit je aanspreekt en je stuurt me een berichtje, doe je er dan ook een foto bij?

Dodo


Nou Dodo, jouw oproep triggert mij wel. De eerste alinea althans. Een van die 514 had ik zomaar kunnen zijn, misschien zat er er wel bij. Waarom ik niet heb gereageerd?
Niet omdat je de nickname hebt aangenomen van een uitgestorven vogelsoort. Ook niet omdat ik al meteen kansarm ben omdat ik maar liefst een heel jaar ouder ben dan jij. Maar die opmerking van dat tintje was niet zo slim. Ook al is dat geen eis, iedereen wil bovenaan het verlanglijstje van de ander staan. Ga jezelf maar na.

Lees maar even verder, dan valt het muntje wel. Door jouw voorkeuren kun je een tikje elitair over komen. Ik neem aan dat je dat zelf ook bedoelt met "kakkerig". Op zich niks mis mee, maar daarmee verklein jij je doelgroep meer dan je zelf in de gaten hebt. Want, zonder te discrimineren of op te hokken, in combinatie met dat 'tintje' zijn de prospects op de vingers van één geamputeerde hand te tellen. Hij moet bij jou immers nog om de hoek wonen ook, als het even kan. In Griendtsveen, of all places. Turfstekers zijn bruin, maar dat is vast niet jouw core-business. En Tiger Woods rijdt echt niet voor jou om.

Je hebt ook nog eens alle binnenkomende berichten geblokkeerd merk ik nu. Als niet betalend lid kan ik je dus niet eens met je in contact komen. Heb ik me dáár nou zo voor uitgesloofd?

Dennis

In de volgende aflevering heeft Dennis een blind date. Tenminste … als iemand die er een ons Prednison per dag doordraait een foto uit haar gezonde jaren op de site zet, komt dat op hetzelfde neer.