Afbeelding
Foto:

Vereniging Vrouwencontact gaat het seizoen "lekker" afsluiten

Met het aanbreken van de vakantieperiode komt er een einde aan het jaarlijkse activiteitenprogramma van Vereniging Vrouwencontact Son en Breugel.

Ook dit jaar heeft het bestuur samen met Thermae Son als afsluiting een smakelijke lunch samengesteld. Na een welkomstdrankje kunnen de leden op 8 juli a.s. gezamenlijk aan tafel de laatste wederwaardigheden doornemen, terwijl allerlei heerlijke gerechtjes worden gepresenteerd. Het belooft weer een gezellige afsluiting te worden.
Voor de "zomerlunch" kunnen de leden zich nu aanmelden bij de contactadressen, zie het Maandbericht.

Het nieuwe activiteitenseizoen gaat in augustus van start met de "Bridgedag - aan - huis". De verdere programmering voor het jaarprogramma 2016-2017 is ook al aardig ingevuld;

Mocht u eens kennis willen maken met onze Vereniging dan bent u van harte welkom. Ook introductie bij activiteiten is vaak mogelijk. Wij organiseren sportieve, gezellige en interessante activiteiten, bedoeld voor eigen leden. Hierdoor willen wij een stukje gezelligheid, informatie en onderling contact bieden.
U kunt ons vinden op onze eigen website www.vrouwencontactsonenbreugel.nl maar ook op www.sonenbreugelverbindt.nl.


Eten uit de natuur tijdens
kruidenwandeling

Een maaltje plukken, zo uit de natuur van verse blaadjes en bloemen. Ontdek wat voor eetbaars er nu groeit en hoe dit te herkennen.

Over kruiden is natuurlijk nog veel meer te leren. Kom het proeven met een vers gebakken boterham erbij " €12,50 p.p. va. 7 jaar.
Wanneer: Zondag 26 juni van 10u tot 12.30u.

Waar: Brouwerskampweg 21, Son en Breugel. Aanmelden: https://www.facebook.com/kruiden als Muze. wies_brok@hotmail.com


Afbeelding