Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

De Speelman in "deBoerderij"
in Breugel

Gratis muziekmiddag voor iedereen die kom. Zondagmiddag, 26 juni, komen we weer bij elkaar, tussen 15.00 en 18.00 uur voor een gezellige muziekmiddag.

Waar? In de Boerderij in Breugel, Leeuwstraaat 2, naast "de Bongerd".
Onze vaste kern van Muzikanten komt samen om te jemm-sessiën, samen te musiceren.... of solo !
Alle soorten muziek, modern of anders, nederlands of -talig: Prima
Iedereen die een muziekinstrument kan bespelen is ook welkom. Dus hou je van muziek: je bent van harte welkom . Voldoende parkeergelegenheid en... de boerderijbar is open. We hopen op een "volle Deel " in onze Breugel-Boerderij...

Plaats: "De Boerderij" in Breugel, leeuwstraat 2, 5694VR Breugel
Tijd: Zondagmiddag 26 juni 2016, tussen 15.00 - 18.00 uur
Entree: Gratis
Parkeren: genoeg plaats en gratis.


Fietsclub PVGE fietsdriedaagse in Midden Noord Holland

Van dinsdag 28 tot donderdag 30 juni fietst de fietsclub van de seniorenvereniging PVGE Son en Breugel e.o. drie dagen door Midden Noord Holland.

Standplaats en tevens uitgangspunt voor 3 prachtige fietstochten is het plaatsje Bergen, waarbij een accommodatie is gekozen, die in het centrum van dit kunstenaarsdorp ligt.
In het fietsclub arrangement zijn 2 nachten, 2 ontbijten en 2 viergangen diners inbegrepen. De PVGE Son en Breugel e.o. is erin geslaagd een zeer voordelig raamcontract met de betrokken accommodatie af te sluiten.
Elke dag wordt een fietstocht gereden, dus ook op de aankomstdag en de vertrekdag.
Op de eerste dag fietsen we zuidwaarts; het is een fietstocht van ruim 30 km. naar Bergen aan Zee en Egmond aan Zee, waarvan een groot stuk door de duinen gaat.
De tweede dag fietsen we door Alkmaar naar De Schermer, een uniek drooggelegd poldergebied. Ook bezoeken we het bijzondere en authentieke dorp De Rijp.
Het wordt een volledige dagtocht van ca. 58 km.. Tenslotte wordt de laatste dag noordwaarts gefietst naar de Schoorlense Duinen en Petten.
Goed is te vermelden dat de fietsclub slechts één van de 22 activiteitenclubs is, die de PVGE Son en Breugel e.o. heeft en die open staat voor alle senioren.

Verdere inlichtingen over deze fietsdriedaagse bij fietsclubcoördinator: Herman Hendriks, tel.: 0499-473042; e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl


Afbeelding