rocknrollcircus
rocknrollcircus Foto:

Lazy Sonnie Afternoon FESTIVAL

Een andere Lazy Sonnie Afternoon dan jullie van ons gewend zijn op 3 juli 2016. Geen akoestische optredens maar een full electric line-up met 3 bands en 2 supportacts. Niet in de sfeervolle Kapelzaal maar op het tot 'little Woodstock' omgebouwde veld vóór La Sonnerie. Met dit openluchtfestival sluit het bestuur van Lazy Sonnie Afternoon het eerste succesvolle jaar af.

Programma Lazy Sonnie Afternoon FESTIVAL.
15.30 tot 16.15 uur: Grand Union Hotel
Het debuut van een fonkelnieuwe lokale band. Met onder andere de bassist van Green Apple, de drummer van Ground Ivy, de zanger van Barnyard Pimp en de presentator van Lazy Sonnie Afternoon….. Blues-rock in een stevig jasje.

17.00 tot 18.00 uur: JJ Cale Tribute band
A tribute to the Oklahoma star. Omdat zijn muziek nooit vergeten mag worden hebben een aantal Eindhovense muzikanten zich verenigd in de JJ Cale Tribute Band die met liefde en passie het repertoire van JJ Cale ten gehore brengt.

18.45 tot 20.00 uur: Rock 'N Roll Circus
De best Rolling Stones tribute band van Nederland ( met een lokaal tintje) die zich vooral richten op de muzikaal beste periode van the Stones, de seventies. De jaren vol sex, drugs en rock 'n roll. Pure Stones songs recht uit het hart. It's only rock and roll but we like it! Met onder andere de Sonse zangeres Marscha van der Aa, topsaxofonist Arnold Schers en ex-PSV-er Björn van der Doelen op gitaar….
Tussen de bandwisselingen door:

Ernest van Aaken:
Deze selfmade guitarman speelt de country-blues als geen ander. Ernest plukt, trekt, duwt, slaat en tokkelt op de snaren van zijn gitaar en vertolkt traditionele blues op geheel eigen wijze.
Kevin Bachus
Gitarist/zanger, singer-songwriter, Kevin Bachus, eerder bij Lazy te gast, speelt en zingt nummers van zijn nieuwe EP.

Toegang gratis
Net als bij de vorige edities van Lazy Sonnie Afternoon beloven wij jullie een unieke muzikale middag. Maar zonder een bijdrage van het publiek krijgen wij dit niet voor elkaar. We vragen daarom tijdens de optredens om een vrijwillige bijdrage in de tip jar.

Bij slecht weer worden de activiteiten naar binnen verplaatst. LSA-festival gaat dus altijd door!!

Meer informatie over de bands en over Stichting Lazy Sonnie Afternoon op onze website www.lazysonnieafternoon.nl Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden.
Annie Maessen| 16 juni 2016| anniemaessen@gmail.com | Tel. 0499-475351


jjcaletributeband
Afbeelding