donderdag 30 juni

Optreden op kiosk De Sonnestrael

Poco Loco is een swingend orkest dat hoofdzakelijk Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek speelt. Het orkest bestaat uit 23 muzikanten (blazers en een ritmesectie) en staat onder leiding van dirigent Stef Bazelmans.
Kiosk Son van 19.30 tot 21.00 uur.

zondag 3 juli

Mudrace

3 juli Zondag Mudrace Een stoere MudRace. Alle deelnemers rennen meerdere races en tussendoor kun je lekker relaxed uitrusten en genieten van een stoer hapje en een lekker drankje. Toeschouwers zijn uiteraard ook welkom. Stoerderij Breugel start 12.00 uur Deelname kost € 5,00 per persoon betalen bij aanvang. Kijken is gratis

Feestelijk jubileumprogramma kiosk

De jubileumviering t.g.v. het tienjarig bestaan van de kiosk op het Kerkplein op zondag 3 juli a.s. wordt, als de voortekenen niet bedriegen, een prachtig dorpsfeest voor de hele bevolking van Son en Breugel. Muzikaal programma met randgebeuren voor jong en oud en voor elk wat wils. Initiatiefnemers en bouwers van het eerste uur zijn deze middag als eregast uitgenodigd.
Kiosk Son. Aanvang 13.00 tot 18,45 uur

Motortourrit MC de Bonk

Motortourrit
MC de Bonk nodigt je uit voor een motortourrit
Een rit van ongeveer 150 kilometer over landelijke wegen. Inschrijven kan op de dag zelf bij café de Zwaan te Son tussen 09.00 en 10.00 uur. Vooraanmelden stellen wij op prijs E-mail: debonkgastenrit@gmail.com Telefoonnummer: 06-15867213 .Kosten: €.5,00 p.p. Dit is inclusief een gezellige picknick onderweg.
Café de Zwaan Vertrek: tussen 09.30 en 10.30 uur

KIENEN

Elke zondag KIEN avond in het Vestzaktheater,tbv de Harmonie Pro Honore et Virtute. Hoofdprijs ;€ 250.00 en vele mooie prijzen. Elke laatste zondag van de maand SUPERKIENEN met nog grotere prijzen. aanvang,19.30 uur zaal open 18.30 uur

Zondag 17 juli
Kunstpleinen van Ars Longa
openlucht expo van beeldhouwwerk van Ars Longa, de hele dag bij de kiosk en het Kerkplein en Raadhuisplein
Centrum Son