Afbeelding
Foto:

DAVIS cup in Son en Breugel

Op vrijdagavond 8 juli a.s. wordt de DAVIScup weer georganiseerd bij HTC Son 2000.
Diverse leden van de tennisverenigingen TV Pieter Breughel, TV Son en Breugel en TV HTC Son 2000 gaan strijden om de Titel: De Allerbeste Vereniging In Son en Breugel!

Met ingang van dit jaar wijzigt er iets in de opzet van deze sportieve uitdaging. Er wordt namelijk getennist door spelers in de speelsterktes 4 t/m 8. Zij worden op speelsterkte ingedeeld en spelen tegen leden van de andere verenigingen, waardoor er hopelijk leuke en spannende wedstrijden gespeeld kunnen worden. De vereniging die op het einde van de avond de meeste punten heeft behaald is de winnaar! De Wedstrijden beginnen om 19:00 uur en de avond zal rond 23:30 worden afgesloten met de prijsuitreiking.

Heb je zin om te komen kijken? Dan ben je 8 juli vanaf 19:00 uur van harte welkom om bij HTC Son 2000 jouw vereniging aan te moedigen!


Geslaagde seizoensafsluiting voor
de Mini's van SBC.

Op zaterdag 2 juli hielden de mini's van SBC hun seizoensafsluiting.
Na een tweetal toernooitjes voor de mini's bij Wilhelmima Boys te Best en DVG te Liempde werden nu de ouders uitgenodigd om deel te nemen aan de laatste "training" van dit seizoen.
De 25 jongste spelertjes van SBC, geboren in 2010 en 2011, lieten hun ouders zien hoe het moest!!!
In de onderlinge wedstrijdjes ging het er fanatiek aan toe.!! U mag raden wie het fanatiekst waren: de 25 ouders of hun kinderen??!!!
Ook was heel duidelijk te zien ,dat er tussen de ouders potentiële trainers/trainsters schuil gaan.
Zij zullen dan ook, na de zomerstop ,benaderd worden voor een trainerscontract!!!!!

De spelertjes gingen na afloop voldaan naar de kantine voor een bekertje ranja en een "raket"..
De ouders genoten na van hun inspanningen en hoopten ( tevergeefs) op geen spierpijn!!
Al bij al een mooi seizoen voor de mini's van SBC mede door de goede , leuke "trainingen" van hun begeleiders : Dorus Swinkels, Paul Neggers, Bart van Collenburg, Max Dinkelberg en Job Wintjens
De mini's starten weer op zaterdag 3 september..om 9 uur.
Wil uw kind daar ook aan deelnemen?? Vrijblijvend mag het aan 3 proeftrainingen deelnemen.
Meld uw kind even aan bij SBC via de site of mail naar gerardscheepens@hetnet.nl


WTC de Zwaan, jaarlijks fietsweekend.

Op vrijdag 1 juli vertrok WTC de Zwaan voor het jaarlijkse fiets weekend.
Einddoel die dag was de Veluwe om precies te zijn het plaatsje Beekbergen.
De rit van 140 km was zwaar vooral door het weer, veel regen, maar de omgeving maakte veel goed. Via het mooie Gennip, Zevenaar en de zevenheuvelenweg, kwamen de sportieve mannen door en door nat aan in Beekbergen.
De volgende dag zaterdag 2 juli stond een rit van 110 km op het programma. Het werd een mooie fietstocht door het Veluwse landschap die ook nu weer regelmatig werd verstoord door behoorlijke regenbuien.
Zondag 3 juli gingen de heren op de fiets voor de terugtocht naar Son en Breugel. Via Veenendaal, Rhenen – Beneden Leeuwen het veer over bij Alphen naar Oijen – Litoijen en zo richting de Zwaan in Son en Breugel waar na 130km de leden verwelkomd werden met een drankje en een heerlijk buffet aangeboden door café restaurant de Zwaan. Ondanks misschien het wat mindere fietsweer een zeer geslaagd weekend voor WTC de Zwaan.
Voor meer informatie betreft de fietsclub , kijk op wtcdezwaan.nl


Afbeelding
Afbeelding