Wethouder Visser (links) neemt het informatieboekje in ontvangst van Ad Louwers (rechts) van het Vestzaktheater
Wethouder Visser (links) neemt het informatieboekje in ontvangst van Ad Louwers (rechts) van het Vestzaktheater Foto:

Programma Vestzaktheater 2016-2017 van de pers

De onzekerheid over al dan niet verbouwen en het voortdurende geharrewar rond de nieuwe Multifunctionele Accommodatie in Son en Breugel had vorig theaterseizoen tot gevolg, dat het Vestzaktheater niet in staat was om een uitgebreid theaterprogramma met bijbehorend informatieboekje te presenteren.

Inmiddels is in elk geval wel duidelijk dat het Vestzaktheater in de huidige vorm de laatste jaren van haar bestaan tegemoet gaat. Het zij zo.
Dat betekent ook, dat er op theatergebied geen grote verbouwingsplannen meer zijn en dat zeker nog twee jaar in de bestaande accommodatie een mooi programma aangeboden kan worden.

Voor het seizoen 2016 – 2017 is dat de programmacommissie samen met beheerder Hans Merks in elk geval weer gelukt en inmiddels is dan ook de door de plaatselijke ondernemer Wens Creatie weer keurig verzorgde brochure met het nieuwe seizoensprogramma verschenen. In bescheiden "vestzakformaat", zoals dat bij het theater past.

Het eerste exemplaar van de brochure werd vorige week door de Ad Louwers, de voorzitter van het Stichtingsbestuur, aangeboden aan wethouder Robert Visser en werd tegelijkertijd huis aan huis verspreid.

Het programma ziet er weer goed en vooral ook vertrouwd uit. Naast de gebruikelijke vaste items, die door onze plaatselijke verenigingen worden verzorgd, is men er weer in geslaagd om, rekening houdend met de populariteit van de artiesten, die uit de bezetting van vorige seizoenen is gebleken, een aantal aantrekkelijke voorstellingen te selecteren. Optredens van Leon van der Zanden, Gerard van Maasakkers, Mark van de Veerdonk, Rob Scheepers, de bekende Slappe Zanik Tonpratersavonden en de populaire Back to the Country Muziek show zijn voorbeelden van wat er komend seizoen op de planken zal worden gebracht. Ook de concerten van de harmonie en de toneelvoorstellingen van diverse plaatselijke toneelgroepen zijn uiteraard weer in het programma opgenomen.

Het volledige programma vindt u in de brochure. Mocht u die niet ontvangen hebben, kunt u tijdens de openingsuren van het theater een exemplaar afhalen. Kaarten voor de voorstellingen kunnen besteld worden via de website www.vestzaktheaterson.nl