zaterdag 2 juli tot woensdag 28 september

Fotoexpositie Fran Maasdam

Fotografe Fran Maasdam toont Op de Gang van Brasserie La Sonnerie drie maanden lang haar bijzondere foto's onder de titel "Spreekt voor zich". van 2 juli tot 28 september 2016 Opening op zaterdag 2 juli om 16.00uur tijdens het Kunstcafé van Ars Longa. De expositie is dagelijks te bezoeken in de Brasserie tijdens openingstijden van La Sonnerie www.arslongakunst.nl Hotel La Sonnerie Nieuwstraat 45 5691 AB Son

zaterdag 9 juli tot zaterdag 9 juli

Gratis check-up gezondheid

Zaterdag 9 juli is er weer een check-up dag bij Steengoed Gewicht. Kom nu langs voor een gratis check-up van je gezondheid op de roerlaan 16 in Son. Hierbij worden je gewicht, BMI, vet- en spierpercentage en je bloeddruk bepaald. Let op deze check up is gratis maar vooraf aanmelden is verplicht via info@steengoedgewicht.nl of 06-42037368

zaterdag 9 juli tot maandag 11 juli

Biologische Imkerij Het Groene Woud opent haar deuren

Op 9 en 10 juli, op beide dagen van 10.00 tot 16.00u, opent de imkerij aan de Hezelaarse Akkers 1 in Liempde haar deuren. Op de imkerij kun je kijken bij een natuurbouwkast en ook, goed zichtbaar achter glas, naar de bijen in een demonstratiekast. Zowel voor kinderen als voor volwassenen blijft het fascinerend om de bezige bij te zien. Biologische honing is uiteraard ook aanwezig, evenals andere bijenproducten. Wees welkom, voor een verhaal, met een lekker hapje en drankje. En ga na afloop naar huis met een andere kijk op het voedsel wat je eet en de omgeving waarin je woont.

woensdag 13 juli

Woensdagmiddag café

Woensdag 13 juli is er weer het woensdagmiddag café in Feestcafé De Bongerd Astriodenlaan in Breugel. De middag begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Dit keer in een zomerse uitvoering en bij mooi weer zijn alle activiteiten buiten.
Kom gezellig thee/koffie en fris drinken proef de zomerse hapjes. Doe mee aan de dorpskwis, ontvang een googdybag doe mee met de spelltjes gooi eens een waterballon en nog veel meer. Deelname is gratis. Dus tot ziens op woensdag 13 juli in Feestcafé De Bongerd in Breugel.
Het woensdagmiddag café is een initiatief van stichting vluchtelingenwerk Son en Breugel in samenwerking met woonstichting Thuis en de LEV groep.

donderdag 14 juli

Openluchtconcert in de Breeakker

Op donderdag 14 juli trekt harmonie Pro Honore Et Virtute traditiegetrouw weer een Son en Breugelse wijk in voor het jaarlijkse klapstoelenconcert. Dit jaar zal het concert plaatsvinden in de Breeakker, op het grasveld bij de Nachtegaallaan. Iedere bezoeker kan zijn of haar eigen klapstoel meenemen van thuis en genieten van de muziek van het orkest. Dit jaar zal ook de opleidingsharmonie acte de presence geven, zodat u zowel de gevestigde orde als het aanstormend talent van PHEV kunt beluisteren. Beide orkesten zullen afzonderlijk een aantal stukken spelen, maar ook gezamenlijk enkele nummers ten gehore brengen. Op het programma staat voornamelijk lichte muziek, variërend van dixieland tot Hollandse hits. Het concert begint om 20.00 uur en zal ongeveer een uur duren. Neem dus een klapstoel mee en kom gezellig luisteren naar dit zomerconcert.

zaterdag 16 juli tot zaterdag 16 juli

Dance4Good

Onder het motto 'Koop een kaartje, geef een feest' organiseert Ladies' Circle Son en Breugel een danceffest voor dames en heren in La Sonnerie op 16-7-16! De volledige opbrengst gaat naar Stichting Jarige Job. Voor meer informatie, kaartjes kopen en/of sponsormogelijkheden kijk op lc66.ladiescircle.nl

zondag 7 augustus

Bezoek de Openluchtviering op Strobol!

Wat is er nog mooier dan een openluchtmis bijwonen onder een strakblauwe hemel en omgeven door veel oogstrelend natuurschoon in allerlei schakeringen groen? En de vogels binnen handbereik die hun hoogste lied aanheffen? In de hoop dat ze de slakken niet wakker maken. Je zou bijna geen koor mee nodig hebben……
Op zondag 7 augustus is er om 10.00 uur een openluchtviering bij Hoeve Strobol aan de Strobolseheidesteeg in het buitengebied van Nijnsel. Rond de klok van kwart over negen start er een processie vanaf het kerkplein in Nijnsel.