De jeugdgroep van Toneelvereniging Mariahout
De jeugdgroep van Toneelvereniging Mariahout Foto:

Sneeuwwitje en The Dwarfs

Oude sprookjes herschrijven tot een modern sprookje, een specialiteit van de jeugdgroep van Toneelvereniging Mariahout. 'Sneeuwwitje en de zeven dwergen' is door Michelle van Daalhoff bewerkt tot een prachtig spel met zang en dans.

Prinses Willemien wordt 16 jaar en haar vader de hippe Koning Gerbrand, organiseert een groot feest voor haar met het optreden van de hippe band: de Dwarfs !
Na de dood van zijn vrouw heeft koning Gerbrand alleen zijn dochter, prinses Willemien,
over. Prinses Willemien wil geen feest. Ze wil dat haar vader gelukkig is. Er wordt een oproep voor een nieuwe vrouw gedaan. Iedere vrouw in het land stuurt een brief. De
waarzegster die geraadpleegd wordt voorspelt veel positiefs. Samantha verschijnt en de koning wordt opslag verliefd. Maar of Samantha nu wel zo lief is als ze beweert?
De jeugdgroep van Toneelvereniging Mariahout bestaat uit volwassenen en jongeren. Deze gaan in de zomermaanden een groot aantal openluchttheaters in Nederland bezoeken. Met hun optreden 'Sneeuwwitje en The Dwarfs' zetten ze een komische en kleurrijke familievoorstelling neer. Een vrolijk eigentijds toneelspel met een knipoog naar de gebroeders Grimm.

Speeldata: za 23 juli 19:00 Openluchttheater Mariahout
zo 31 juli 14:30 Openluchttheater Mariahout
do 4 aug 14:30 Openluchttheater Mariahout
Kijk op onze website naar de andere speellocaties :www.toneelvereniging Mariahout.nl