Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Swinkels Catering maakt uw feest compleet

In 2009 werd Swinkels cateringservice opgericht. Het bedrijf staat onder de bezielende leiding van eigenaar en chef kok Henri Swinkels.
Nadat hij jarenlang werkzaam was geweest in het bedrijf van zijn ouders, Hay Ton's party service, heeft hij zich gespecialiseerd als ambachtelijke slager, traiteur en poelier. Deze ervaring en kennis vindt u dan ook terug in zijn bedrijf, Swinkels Catering.

Het bedrijf is vooral bekend om de kwaliteit van de producten die gebruikt worden, maar ook om de persoonlijke aandacht "geen enkele feest is hetzelfde". Wie Swinkels inschakelt kan rekenen op persoonlijk advies en maatwerk. Waarbij er altijd rekening wordt gehouden met het budget zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Bij Swinkels is veel mogelijk tegen een betaalbare prijs.
Beroemd zijn de salades en dressings uit eigen keuken, unieke producten die mooi combineren bij het vlees en de vis die ingekocht worden bij vooraf geselecteerde bedrijven.
Bedrijven die al langer samenwerken met Swinkels en dus weten welke kwaliteit er verwacht wordt.
Dus voor uw barbecue, buffet of de reuzekoekenpan gaat u naar Swinkels Catering. De reuze koekenpan is een verhaal op zich. Al veel gezien op feestjes is het in korte tijd uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde aanvulling van het feest. De koekenpan met een doorsnee van 110 cm staat garant voor een fantastische beleving met (h)eerlijk eten. Informeer naar de mogelijkheden van de koekenpan op uw feestje. De koekenpan kan heel de avond beschikbaar zijn maar ook voor een "flits" bezoek van een anderhalf uur is het zeer geschikt. Uw gasten zullen hier nog lang over praten.
Swinkels catering maakt uw feest compleet en zorgt ervoor dat alles wat u nodig heeft voor het perfecte feest aanwezig is. En omdat Henri Swinkels zelf met u afspraken maakt komt u nooit voor verrassingen te staan.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Swinkels Catering u biedt, of kijk eerst alvast even op de site ww.hswinkels.nl

Swinkels catering, Sint Isidoriusstraat 17 5694 AL Son en Breugel
0499 474582 of 06 30477156 / info@hswinkels.nl