Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Afrika dag bij Effting Reizen

Zondag 4 september organiseren wij een Afrika dag.Laat u op deze dag informeren en inspireren over een reis naar Afrika. Wij verzorgen in samenwerking met Travel Impressions 3 interessante presentaties:
13.00 uur Namibië / Botswana
14.15 uur Tanzania
15.30 uur Zuid-Afrika

Namibië is een van de meest ongerepte landen van Afrika. De enorme zandduinen in dit overwegend kurkdroge land geven de aanblik van een maanlandschap. Het rijke wild leven en de indrukwekkende landschappen dragen bij aan het gevoel van onbegrensd ontdekken dat dit dunbevolkte land oproept. De rust en ruimte zijn, mede door de lange afstanden, eindeloos en onvergetelijk.
Mijn naam is Barbara Lith, werkzaam bij Travel Impressions, specialist op Afrika reizen en ik heb het geluk gehad 4 jaar te mogen wonen en werken in dit prachtige land. Namibië zal voor altijd een plek in mijn hart hebben en ik weet zeker dat dit voor veel mensen geldt die er "alleen maar" op vakantie zijn geweest. Namibië pakt je. Het is adembenemend mooi, de rust en uitgestrektheid die wij in ons drukke bestaan niet meer kunnen voorstellen, ervaart u in Namibië. Elke keer als ik weer vanuit Windhoek, de hoofdstad, weg reed en binnen een half uur "in de middle of nowhere" was, voelde ik mij bevoorrecht. Waar ter wereld kun je binnen een half uur helemaal alleen zijn in de prachtige natuur met spectaculaire uitzichten? Wie droomt daar niet van?
Deze ervaring gun ik iedereen en Namibië kan dat u deze geven. Een land dat niet te omschrijven valt, maar u beleven en ervaren moet.

Laat mij u inspireren tijdens mijn presentatie over Namibië en Botswana op zondag 4 september op de Afrika klanten dag bij Effting Reizen.

Aanmelden: info@effting.nl o.v.v. aantal personen en presentatie(s) naar keuze.
Locatie: Effting Reizen, Elzentlaan 139, Eindhoven
Toegang voor alle presentaties is gratis.

Als u over een andere bestemming geïnformeerd wilt worden, dan laat het ons weten en wij proberen het in te plannen.
Om in de Afrikaanse sfeer te komen zal Wine & Nuts een Afrikaanse wijnproeverij verzorgen en zal de percussiegroep Metisse optreden.


Bijeenkomst lotgenoten prostaatkanker in inloophuis De Cirkel.

Elke derde maandag van de maand is er van 14.00 tot 16.00 uur een inloopbijeenkomst in De Cirkel, Evertsenstraat 19, 5703 AM, Helmond.
Helmond door de PKS (ProstaatKankerStichting.nl) voor patiënten en hun eventuele partner.
Als je hoort dat je prostaatkanker hebt, gaat er heel wat door je heen.
Zo'n uitslag roept vele vragen op en zet alles in een ander daglicht, ook voor de mensen om je heen.
De ProstaatKankerStichting.nl wil je in deze moeilijke en onzekere periode bijstaan.
Belangstellenden kunnen ervaringen, ideeën en tips uitwisselen.
Het belangrijkste gespreksonderwerp bij deze inloopbijeenkomsten per datum is:
15 augustus Prostaatkanker: moet ik positief denken of mag ik bang zijn?
19 september Prostaatkanker: kun je ermee leven?
U kunt gewoon binnenlopen, er zijn geen kosten aan verbonden.


Afbeelding