Afbeelding
Foto: Rutger van der Heijden

Maak kennis met "little catch"

CV. de Dommelsoppers bestaat uit 8 dansgroepen en een Raad van Elf.
Wij willen jullie de komende weken graag kennis laten maken met de verschillende dansgroepen en onze leden.


Little Catch is een dansgarde bestaande uit vijf meiden. Deze meiden hebben de leeftijd van zes tot negen jaar. Het is een klein groepje maar dat maakt het tijdens de trainingen niet minder gezellig. Little Catch danst pas twee jaar samen en dat is niet te zien. Ze hebben de grootste lol maar kunnen ook erg hard werken. Ze trainen vijf maanden lang om vanaf november op alle activiteiten van de CV. de Dommelsoppers hun prachtige dans te laten zien. Little Catch zal tijdens de carnaval ook in Oase en in de tent dansen tijdens de gezellige middagen.


Kerstavond in de kerk aan de zandstraat

Kerstavond in de kerk aan de zandstraat 26 in Son en Breugel.
De protestantse gemeente Sint-Oedenrode en Son en Breugel verzorgt zoals ieder jaar een kerstavondviering.
Wat is het dat mensen altijd weer zo boeit aan Kerstmis? Is het alleen de romantiek, behoefte aan samenzijn, warmte en licht in donkere dagen?
Of herkennen wij in de verhalen uit de bijbel elementen uit onze hedendaagse wereld en kunnen we aspecten daarvan in ons dagelijks leven bespeuren?
En daarmee ontkomen we niet aan de soms rauwe werkelijkheid van 2000 jaar geleden en nu. Maar het wordt ook een feestelijke viering waarin naast woorden, ook beelden een rol spelen, en er zal veel zang en muziek zijn met medewerking van de Cantorij.

De dienst op donderdag 24 december begint om 21:00 uur en zal worden uitgezonden door Son en Breugel tv. en is te zien via het internet op SonenBreugelverbindt.nl.

Voorafgaand aan deze dienst worden vanaf 20.45 uur gezamenlijk kerstliederen gezongen.
De kerkdienst is ook later terug te zien op SonenBreugelverbindt.nl.
Ieder is van harte welkom.