Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Bezorging carnavalskrant 2016

Carnaval 2016 nadert met rasse schreden! Op zaterdag 9 januari a.s. wordt de carnavalskrant huis aan huis bezorgd in Son en Breugel.

Zoals u allen weet is deze krant de afgelopen jaren uitgegroeid tot een niveau, dat zijn gelijke niet kent in onze regio. Een waardig glossy magazine is het resultaat van de inzet van de redactie en er is wederom voor gezorgd dat deze krant het visitekaartje voor de vereniging is. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze adverteerders, waar wij ieder jaar weer met succes een beroep op mogen doen.
Vanaf 10.00 uur zullen de leden van carnavalsvereniging de Krutjesrapers en de Dommelsoppers, gewapend met een collectebus voor een vrijwillige bijdrage, bij u aan de deur komen voor een persoonlijke bezorging.
De opbrengst van deze vrijwillige bijdrage komt volledig ten goede aan het kindercarnaval in Son en Breugel. Wij hopen dat wij ook op uw steun mogen rekenen.

C.V. de Krutjesrapers
C.V. de Dommelsoppers


Maak kennis met "Dancefun"

CV. de Dommelsoppers bestaat uit 8 dansgroepen en een Raad van Elf. Wij willen jullie de komende weken graag kennis laten maken met de verschillende dansgroepen en onze leden.

Dansgroep Dancefun! is een echte showgroep. Zij vertellen je een verhaal door middel van hun dans. Dit jaar nemen ze je mee naar een Amsterdams café waar "de Jantjes" terugkomen van hun reis met de VOC. Eindelijk terug in de Jordaan is er reden voor een feestje. Het is een verhaal over liefde en verliefd worden en het vieren van het leven. Dancefun! bestaat uit acht meiden van de leeftijd van negen tot twaalf jaar. Zij zijn een gezellige groep die door het dansen echt vriendinnen zijn geworden en dit is duidelijk te zien wanneer ze op het podium staan. De groep gaat ook samen op toernooi en strijden hier tegen andere verenigingen. We wensen dansgroep Dancefun! heel veel succes met de toernooien en iedereen kan van hun optreden genieten tijdens de receptie van prins Timo en prinses Lotte in Oase en tijdens de carnavalsdagen in de tent op het kerkplein.


Inschrijving Krutjesgat's
got talent gaat van start


Heb jij het lef om op een groot podium te gaan staan en te dansen, te zingen, te goochelen of iets anders speciaals?

Kan jij iets bijzonders wat een ander niet kan en wil jij dat graag laten zien? Kun jij een buut houden, zoals op de zittingsavonden? Heb jij een talent wat je met anderen wilt delen?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Schrijf je in voor KRUTJESGAT'S GOT TALENT door een mail te sturen naar dommelsoppers@hotmail.nl
Het kan vanaf nu tot vrijdag 6 februari. Ook voor meer informatie kun je op dit mailadres terecht. KGT wordt gehouden op dinsdagmiddag 9 februari vanaf 14.00 uur in de carnavalstent op het kerkplein.


Dancefun