BC 't Koffertje '94

Uitslag BC 't Koffertje '94 van 4 januari 2016
A-lijn: 1 An van Genugten & Wil van Gerwen 62,50; 2 Hetty van Geffen & Wil Schilder 62,08; 3 Corry & Jos van der Hamsvoort 60,50
B-lijn: 1 Jan van Rooij & Piet Voss en Nelly Derks van de Ven & Jo Renders 58,09; 2 Marcel Janse & Willy Swinkels 56,88; 3 Thea van de Aker & Christ Verhoeven 56,52
C-lijn: 1 Tonny van Acht & Ben van der Steen 56,77; 2 Wil Janse & Rietje Vianen 53,65; 3 Wim Stierum & Piet Swinkels 52,60


Playbackshows v.v. Nijnsel op punt van beginnen

Playbackshows Nijnsel op punt van beginnen
'Een jaar is niks,' hoor je wel eens verzuchten. En vaak kun of moet je het daar mee eens zijn. Zo geldt dat ook voor de jaarlijkse playbackshows van vv Nijnsel/TVE Reclame/kv Nijnsel die al sinds 'mensenheugenis' op het programma staan. Vorig jaar hadden de jubilerende veteranen op vrijdagavond een onvergetelijke mooie act in huis waarmee ze de harten van de honderden aanwezigen stalen. Een bejubelde overwinnaar, daar waren vriend en vijand het over eens.
Deze editie liggen de kansen echter weer geheel open. De afgelopen weken werd er driftig en vaak achter gesloten deuren geoefend. Elk team wil optimaal voor de dag en voor de jury komen. De olympische gedachte mag dan overheersen, het zoet van de overwinning wil iedereen wel eens smaken! Lukt het niet zo zeer op de groene grasmat, dan maar begin januari op het podium met een 'volle bak' aan enthousiaste toeschouwers.
Op vrijdag trappen de senioren van voet- en korfbal af. Deze avond start stipt om 20.00 uur want de deelnemerslijst is goed gevuld. Rond middernacht zou de jury dan zomaar klare wijn kunnen schenken.
Op zondagmiddag, rond de klok van half twee, dan komt de jeugd aan bod, dit in de leeftijd van 5+ tot 18-. Succes verzekerd. Ook hier wisselen voet- en korfbal elkaar af. Altijd weer een prachtig schouwspel, veel ouders zijn elk jaar in de weer om de jeugdige vedetten er op hun paasbest te laten uitzien. De jury is deze zondag nooit te benijden. Op zondag treden dan ook nog eens de winnaars op van de vrijdagavond.
De organisatie heeft er ook dit jaar weer alles aan gedaan om twee fantastische shows op de planken te zetten, de artiesten floreren nu eenmaal het beste als aan alle randvoorwaarden is voldaan. Kom vooral op tijd, dan heb je de beste plek.

Nijnsel 1 weer aan de bak.
Na het kerstreces pakken de mannen van Nijnsel 1 de draad weer op. Zij mochten langere tijd genieten van de laatste en mooie overwinning in december tegen EMK. De week daarna werd nog volop ingehaald, zodat het aantal wedstrijden inmiddels weer enigszins is rechtgetrokken. En dan zien we nog steeds de fraaie plek in de subtop van ons eerste! Jammer dat we ons eerste pas op zondag 14 februari thuis aan het werk zien, tegen Woenselse Boys uit Eindhoven. Op 24 januari start de terugronde met een ongetwijfeld pittige uitwedstrijd tegen Nevelo uit Oisterwijk. Thuis werd weliswaar geflatteerd maar desondanks ruim verloren. Dus alle aanleiding voor een sportieve revanche! Een week later wordt de reis naar de koploper aanvaard, Oirschot Vooruit.
Aanstaande zondag 10 januari speelt Nijnsel 1 thuis een oefenwedstrijd tegen het 'onbekende' Liessel uit de gelijknamige plaats. Deze ploeg draait goed mee in de vierde klasse. De wedstrijd begint om 12.00 uur.