Afbeelding
Foto:

Veel Brabanders rijden mee in de Dakar Rally

Deelnemende Brabanders zijn:
Motoren:
15. Frans Verhoeven (Poppel, Bel), 29. Hans Vogels (Boskant), 40. Jurgen van den Goorbergh (Breda), 64. Caspar van Heertum (Schijndel), 83. Sjors van Heertum (Veghel), 86. Jan van Gerven (Oostelbeers), 87. Marco van Geel (Riethoven)
137. Rob Smits (Milheeze)

Quads:
269. Kees Koolen (Bergeijk)

Auto's:
306. Erik van Loon (Eersel) met navigator Wouter Rosegaar (Zeeland). 392. Ebert Dollevoet (Valkenswaard) met navigator Marcel Snijders (Vlierden)

Trucks:
501. Gerard de Rooy (Son), 506. Hans Stacey (Best), 510. Peter Versluis (Werkendam), 516. Ton van Genugten (Eersel) met navigator Anton van Limpt (Bladel), 522. Aart Schoones (Heesch) met navigator Gert Jan Schoones (Nuland), 530. Jan van de Laar (Best) met navigator Ben van de Laar (Best)
531. Marcel Huigevoort (Sint-Michielsgestel), 532. Frank Tilburgs (Borkel en Schaft) met navigator Hans van Limpt (Bladel), 537. Maurik van den Heuvel (Boekel) met navigator Peter Kuijpers (Volkel), 543. Vick Versteijnen (Hilvarenbeek) met navigator Frank van Weerdenburg (Heesch)


DBD Zwemmers naar Dordrecht en Doetinchem

Vanwege de kerst- en nieuwjaarsdrukte werden er minder wedstrijden georganiseerd in het land.
Voor de zwemmers die echt nog een wedstrijd wilden zwemmen, waren er nog 2 interessante wedstrijden. De eerste wedstrijd werd gezwommen in Dordrecht. Tijdens deze limietwedstrijd was er een mooie integratie te zien tussen de sporters met én zonder handicap, waarbij sommige zwemmers met handicap de zwemmers zonder handicap nog goed konden bijhouden.
Nienke Versteegen wilde tijdens deze wedstrijd haar tijd op de 200 meter vlinderslag verbeteren. Met haar nieuwe tijd staat zij nu 20ste van Nederland. Ook kon zij haar tijd op de 200 meter wisselslag verbeteren.
Ingrid Versteegen wist op de 200 meter rugslag haar tijd met 3 seconde te verbeteren.
Bobby van Dijk wilde in deze periode vooral het wedstrijdritme vasthouden in verband met het komende NK jeugd in Amsterdam.
In Dordrecht zwom hij 3 afstanden. Op de 50 meter vrije slag en 50 meter rugslag wist hij zijn PR's te benaderen. Op de 100 meter rugslag wist hij zijn tijd te verbeteren. Wout van Dijk zwom op de 100 meter vrije slag een nieuw PR.
In Doetinchem zwom Bobby de 200 en 400 meter vrije slag. Beide afstanden wist hij weer te verbeteren.


Bierpul Curling

Bierpul Curling is een evenement waarbij deelnemers met bierpullen over een ijsbaan schuiven om zo dicht mogelijk in de cirkel te komen.
Afgelopen zaterdag 2 januari streden verschillende teams in een sportieve strijd om de prijzen.
Elk team bestond uit 4 deelnemers.

De top drie zag er aan het eind van de dag dan ook zo uit:

1. GLIJ DAT IK BLIJ
2. VVN5 (uit Nijnsel)
3. SCHUIF M DEROP

De winnaars namens DeMooiSonenBreugelkrant gefeliciteerd met de prijzen.


Afbeelding