Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Ladies Night in maart

Op dinsdag 8 maart en woensdag 9 maart organiseert het Vestzaktheater wederom een Ladies Night. De vorige keren was deze Ladies Night een groot succes. Vind je het leuk om deel te nemen als standhouder tijdens deze twee avonden dan kun je je daarvoor aanmelden. We verwachten van de standhouders dat ze beide avonden aanwezig zijn, men dient een (kleine) attentie te leveren voor de 50 Goodie Bags die verloot zullen worden (25 per avond) en we vragen een bijdrage voor deelname. Dit bedrag is inclusief PR. Er is plaats voor 25 standhouders.
Wil je je aanmelden of wil je meer informatie over deze Ladies Night, stuur dan vóór 30 januari aanstaande een mailtje naar mateussen@upcmail.nl.
In de week na 30 januari hoor je of je ingeloot bent of niet.

Nationale voorleesdagen:
de bieb leest voor


We hebben er een geitje bij op de Kinderboerderij.
Van 27 januari tot en met zaterdag 6 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In het hele land wordt het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, gestimuleerd.

Bibliotheek Dommeldal doet er ook alles aan om het voorlezen leuk te maken. Het hele jaar door. Met een uitgebreide collectie eigentijdse voorleesboeken. Met heel veel voorleestips. En met het jaarlijkse voorleesontbijt in januari.

Dit jaar zijn we in de maand januari ook op Zonhove te vinden. Op woensdag 27 januari om de jonge bewoners voor te lezen.

En op 3 februari maken we 2x een voorleesontbijt klaar in de Bibliotheek. Voor alle Sonse en Breugelse kleutertjes. Van 9.15u -10.00u en van 10.15-11.00u serveren we in de bieb krentenbolletjes, beschuitjes en een verhaal.

Natuurlijk lezen we dan uit het prentenboek van het jaar: We hebben er een geitje bij. Over het jongetje Mik, dat op zijn step naar de kinderboerderij gaat, om naar het pas geboren geitje te gaan kijken. Een prachtig lief verhaaltje met schitterende platen, waarop veel te herkennen is voor peuters vanaf ca. 3 jaar.

En wat is er leuker dan daarna ook even op de boerderij van Zonhove naar de geitjes te gaan kijken?