Afbeelding
Foto:

Nationale Saunadagen
bij Thermae Son

Een dagje sauna is meer dan met "de billen bloot gaan". Maak kennis met een bezoek aan de sauna tijdens de Nationale Saunadagen dit kan nog t/m donderdag 14 januari 2016 bij wellnessresort Thermae Son in Son en Breugel.

Programma "Nationale Saunadagen"
Met een speciaal programma laat het resort gasten kennismaken met een dagje Thermen. Ze leggen de (nieuwe) saunagasten extra in de watten. Zo ontvangt iedere gast bij binnenkomst een mini-smoothie en krijgt de saunagast indien gewenst een rondleiding met uitleg. De gehele week zijn er extra opgietsessies te beleven. Een opgietsessie is een ritueel met heerlijke geuren en een wappersessie met de handdoek uitgevoerd door een saunameester in de saunacabine. En wat te denken van de unieke klankschalensessie in de sauna? Pure weldaad voor lichaam en geest. Boek een aantrekkelijk "Detox & Relax arrangement" om het lichaam te reinigen. Of profiteer deze week van 10% korting op een massage naar keuze. Thermae Son biedt maar liefst 22 verschillende soorten massages aan. Van een klassieke ontspanningmassage tot een Sabaaydi massage met kruidenstempels. Als de eerste ervaring aan de sauna goed is bevallen kan er ook nog een kennismaking 5 badenkaart aangeschaft worden voor een speciaal tarief. Zodat de komende zes maanden de saunagast geregeld deze ultieme ontspanningservaring kan herhalen.


Sauna-entree voor 2 nu € 30.00
Neem als saunaliefhebber een vriend of vriendin mee die graag kennis wil maken met de sauna. Deze gehele week kan iedereen gebruikmaken van de "Nationale Saunadagen
sauna-entree voor 2" voor slechts € 30.00, u hoeft alleen vooraf te reserveren via info@thermaeson.nl Normaal betaalt u voor 2 personen € 56.00 voor een saunabezoek.

Thermae Son is gelegen aan de Thermaelaan 2 te Son en Breugel. Kijk voor meer info op www.thermaeson.nl