Afbeelding
Foto: Enrico Robbemont

Diner carnavalesk weer geslaagd

Op dinsdag 12 januari vond in de Kapelzaal het 9e diner carnavalesk plaats.
Bijna 100 gasten, inclusief Prins Pieter met familie en een grote groep van zijn vriendengroep, de Zwoele Ridders genoten van een culinair 5-gangendiner dat onder leiding van Chef Hans van de Loo door de keukenbrigade van la Sonnerie werd verzorgd.
Het uitserveren van de gerechten werd serieus, maar misschien wat minder deskundig, uitgeserveerd door een voltallige Raad van Elf en bestuur. Tussen de gerechten door waren er optredens van een tweetal Tonpraoters terwijl de muzikale invulling verzorgd werd door Karin van Acht.
Een deel van de opbrengst van deel avond komt ten goede aan carnavalsvereniging CV de Krutjesrapers, voor hun evenementen.


De try out zit erop!

De try out (vanuit de organisatie): Sinds enkele Jaren hebben we een try-out georganiseerd waarbij de tonpraters en cabaret acts worden "ge-try out" op het aanwezige publiek.
Het publiek bestaat uit vrienden en bekenden van de artiesten, welke zich goed de setting van een zittingsavond in kunnen denken. Na maanden van voorbereiding is dit het moment waarop je kunt kijken of de puzzelstukjes in elkaar vallen, hoe publiek, dat de act voor het eerst hoort, reageert en hoe je er dus voor staat.
De try out (vanuit de artiest): SPANNEND!!!! AAAHHHHH!!! Na week in, week uit, je grappen getest te hebben op je collega's die na de 31e keer alleen nog maar een mondhoek (ja, inderdaad, 1 maar) kunnen bewegen, waarbij het nog de vraag is of dat van opwinding is, of vanwege het koekje van de koffie, is het eindelijk zo ver: Vers volk! Je bent zelf eigenlijk al kwijt of het nog wel grappig is wat je hebt geschreven, want je bent zelf al helemaal aan het doordraaien in details.. Maar eindelijk is het moment daar en je kunt je act gaan opvoeren voor een nieuwe club mensen.
Het is een goede check op hoe je er voor staat, je krijgt namelijk van 100 mensen feedback. De feedback krijg je rechtstreeks doordat mensen wel of niet lachen, maar iedereen neemt ook nog eens ruim de tijd om de feedback op te schrijven, zodat je jouw act nog beter kan maken, wat natuurlijk enorm waardevol is.
Met alle feedback wegen we met zijn allen af of de kwaliteit voldoende is voor een schitterende zittingsavond en als hij toereikend is dan heb je ook nog eens input om de act nog beter te maken!
Dit jaar was de try-out ook weer zeer geslaagd, een zaal vol genodigden heeft flink gelachen en de artiesten hebben waardevolle feedback gekregen, maar vooral: het programma ziet er weer super uit dit jaar! Veel gelachen, enthousiaste reacties en enorm veel zin om met zijn allen een prachtig programma voor te schotelen voor al die enthousiaste bezoekers.
We hebben er zin in, tot in de tent, het wordt een geweldige avond!!!


Afbeelding
Afbeelding