Afbeelding
Foto: Foto Reza

Alpe d'Huzes feestavond

Afgelopen zaterdag speelde Apollo Heren 1 een thuiswedstrijd tegen Zwart-Wit. Een wedstrijd waarin Apollo weer hun winnaars mentaliteit heeft terug gevonden. Het was een echte spannende, sportieve wedstrijd waarin door het goede samenwerken de winst werd binnen gehaald.
Omdat Apollo keeper Nicky van Lamoen de Alpe d'Huzes gaat beklimmen met het doel veel geld binnen te halen voor onderzoek naar een geneesmiddel tegen kanker was er een feestavond na afloop van deze wedstrijd.
Mede door Sportcafé Expreszo die hun ruimte beschikbaar stelde en zorgde dat iedereen voorzien werd van de nodige drankjes en snacks en de muzikale aankleding van deze avond door DJ Thomas Koolen was het een geslaagde avond.
Door de gulle giften van vele bedrijven kon er ook nog een loterij worden gehouden met leuke prijzen zoals boormachines, festivaltickets en als hoofdprijs een vakantie. Vele loten zijn er gekocht en dit leverde samen een mooi bedrag op voor KWF.
Nicky wil iedereen bedanken die deze avond mogelijk heeft gemaakt. Donaties zijn nog steeds van harte welkom en kunnen gedaan worden via: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/nickyvanlamoen