Afbeelding
Foto:

Van den Udenhout zorgt voor blije medewerkers van Sterker Werk(t).

Passie, daar gaat het om! Sterker Werk(t) heeft een grote passie voor het helpen van werkzoekenden met een beperking aan een passende baan.
Autobedrijf Van den Udenhout heeft een passie voor het aanbieden van passend vervoer, zoals de klant dat wenst. Het is dan ook niet toevallig dat deze twee Brabantse bedrijven elkaar gevonden hebben.

Samenwerking
Op vrijdag 15 januari namen 8 medewerkers van Sterker Werk(t) hun nieuwe Volkswagen up! in ontvangst. Op de vestiging van Van den Udenhout in Eindhoven staan de speciaal voor hun bestickerde auto's klaar om mee weggereden te worden. De keuze voor de Volkswagen up! was niet moeilijk. De Volkswagen up! is al jaren een van de meest verkochte modellen van Nederland. Door deze samenwerking kunnen de medewerkers zich veilig en comfortabel verplaatsen en wordt de herkenbaarheid van Sterker Werk(t) vergroot in de regio. Van den Udenhout wenst Sterker Werk(t) veel plezierige en veilige kilometers toe.

Sterker Werk(t)
Sterker Werk(t) is een re-integratie bedrijf dat gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen in een Wajong, WIA, 2e Spoor en Outplacement situatie en bieden Ambulante Begeleiding bij mensen thuis. Sterker Werk(t) is gevestigd in Eindhoven, Oss en Gouda.

Autobedrijf Van den Udenhout
Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de merken Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, lease (Autopon Lease), privé lease, schadeherstel (Carlux en Boschman), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en een webshop.