Programma CV Dommelsoppers
in Oase en in de Residentietent

ZATERDAG 6 FEBRUARI
PEUTER- EN KLEUTERMIDDAG
van 14.00 uur tot 17.00 uur in Oase.
Om weer te wennen aan het carnavalsgebeuren vindt in Oase een gezellige carnavalsmiddag plaats, waar peuters en kleuters zich thuis zullen voelen met medewerking van YollieBalloons. Natuurlijk kunnen de kinderen ook genieten van een dansoptreden van cv de Dommelsoppers. De entree bedraagt slechts € 2,00 per persoon (inclusief garderobe).
FAMILIEMATINEE van 14.00 uur tot 18.00 uur in de tent op het kerkplein.
Met medewerking van feest dj Maarten die heel de middag muziek zal verzorgen en met diverse dansgroepen van cv de Dommelsoppers openen we in de tent dit carnaval.
Van jong tot oud kunnen we met zijn allen in de polonaise!Tevens is er weer een prijs te winnen voor de mooiste/origineelste verklede jongen of meisje.
De entree bedraagt slechts € 2,00 p.p.

ZONDAG 9 FEBRUARI
FAMILIEMIDDAG
van 14.30 – 17.00 uur in gebouw Oase.

MAANDAG 8 FEBRUARI
BABY, PEUTER EN KLEUTERMIDDAG
vanaf 14.00 uur in Oase.
Voor het 19e jaar een unieke baby- en peutermiddag voor de allerkleinsten. Om 14.00 uur gaan de deuren van Oase open voor de papa's en mama's met baby's, peuters en kleuters.
Entree: € 2,00 per persoon (inclusief garderobe). Met aangepast muziekvolume en speciale verschoontafels brengt cv de Dommelsoppers de baby's en peuters de beginselen van carnaval vieren bij.
GROOT KINDERCARNAVALFEEST van 14.00 uur tot 18.00 uur in de tent op het kerkplein.
Voor alle kinderen met hun ouders worden op deze middag wederom diverse dansen getoond van cv de Dommelsoppers. Deze middag komt Alex, bekend van de hit "een bossie rooie rozen". De middag wordt verder aan elkaar gedraaid met medewerking van de dj's van jc Oase.Tevens is er weer een prijs te winnen voor de mooiste/origineelste verklede jongen of meisje.
De entree bedraagt slechts €2,00 p.p.

DINSDAG 9 FEBRUARI
PEUTER- EN KLEUTER MIDDAG
14.00 uur tot 17.00 uur in Oase.
De kleinsten onder ons die nog niet moe zijn kunnen nog eenmaal met de voetjes van de vloer. Samen met Elsa en Olaf bekend uit de film Frozen zal dit een gegarandeerd spetterende afsluiting van de carnaval zijn. Entree: € 2,00 p.p. (inclusief garderobe)
KRUTJESGAT'S GOT TALENT ! van 14.00 uur tot 18.00 uur in de tent op het kerkplein
Gezellige middag in de tent op het kerkplein. De toegang voor deze middag bedraagt € 2,00 p.p. Prins Timo, prinses Lotte, adjudant Calvin, de raad van elf en diverse dansgroepen van cv de Dommelsoppers zijn de gehele middag aanwezig.

Kijk voor meer informatie op www.dommelsoppers.nl