Nikky en Anna
Nikky en Anna Foto:

Maak kennis met "De Duo's"

CV de Dommelsoppers bestaat uit 8 dansgroepen en een Raad van Elf. Wij willen jullie voor de komende carnaval graag kennis laten maken met de verschillende dansgroepen en onze leden.
Onze vereniging telt twee duo's, het jongste duo bestaat uit Nikky Schoonen en Anna Verhoeven. Deze dames zijn echte "shopaholics" en in hun dans komt dit duidelijk naar voren. Ze dansen samen door de winkels en er komen sjaals, hoeden en parfums voorbij. Nikky en Anna dansen dit seizoen voor de eerste keer samen. Zij zijn echte vriendinnen, vinden het erg leuk om samen te dansen en proberen steeds hogere punten te scoren op de toernooien. Zij zijn de hele carnaval te zien in de residentietent op het kerkplein.
Het andere duo bestaat uit Roos Sarton en Britt van Nuland, zij dansen voor het tweede seizoen samen. Vorig jaar waren zij twee ballerina's die uit jaloezie wraak namen op elkaar, dit seizoen spelen ze twee meiden die elkaar door een zware tijd heen helpen. Tijdens de dans laten zij zien dat de steun van een ander vaak moeilijk te accepteren is maar als je de steun accepteert het je veel sterker kan maken dan je was!


Roos en Britt