Afbeelding
Foto:

Altijd feest, De Feestwinkel Son.

Voor feestkleding en feestartikelen ben je op het juiste adres aan de Wilhelminalaan 11a in Son.
In een ruime winkel staan diverse rekken met kleding en accessoires op thema gesorteerd.
Hier kun je heel het jaar door carnavalskleding en themakleding kopen dus met carnaval moet je hier zijn.
Het leuke is dat de winkel gewoon heel het jaar open is en ook een steeds wisselende collectie heeft.
Je kunt je van teen tot kruin kleden, sokken, broeken, dassen, shirts, jassen, petten, hoeden, snorren, vlechten, enz.
Kortom De Feestwinkel Son biedt een totaal pakket, alles onder een dak heel het jaar door.
Kijk ook eens op www.carnavalswinkelbrabant.nl
Of kom gewoon eens langs bij De Feestwinkel Son Wilhelminalaan 11a Tel. (0499) 472515


D'n Toeloop: Groots carnavalsfeest voor iedereen

Waar vind je het nog? Een grote feestzaal, podium en carnavalsrestaurant ineen. Ruimte genoeg voor alle carnavalsvierders, kapellen, prins met gevolg en alle andere carnavalsgekte. Combineer dit met een keur aan goede artiesten, resultaat: gegarandeerd één groot feest!

Op vrijdag staat DJ Jerome achter de draaitafel, gevolgd door band de familie de Bruyn op zaterdag. Met diverse muzikanten van de Crazy Piano's uit Scheveningen. Elk nummer wordt op verzoek gespeeld.
Zondagavond betreedt Henk Dissel het podium en op maandag is Stef Ekkel van o.a. "de woonboot" van de partij. Dinsdagmiddag komt het inmiddels welbekende swingorkest Dùbent een optreden verzorgen en 's avonds feesten we door met Duo two for you.
Daarmee lijkt het carnavalsfestijn teneinde te komen, maar niets is minder waar. Woensdagavond zijn we vanaf 19.00 uur geopend voor het Groot Hertogbal. Tevens vind op deze avond het Kasteleinsbal plaats. Vanaf 20u zullen er optredens zijn van de Rooise Anne van der Heijden, John de Bever en Pascal Redeker.
Op zondag, maandag en dinsdag serveert d'n Toeloop vanaf 10.00 uur een carnavalsontbijt, gezamenlijk een goede bodem leggen voor de rest van de dag. Kom op zondag lekker opwarmen na de Rooise optocht, Van 17.00-19.00 uur staat er voor iedereen gratis stamppot klaar.
Maandag staat in het teken van Ollandse Glorie, 's ochtends staat het Prins Heerlijk ontbijt op het menu. Een ontbijt met een Koninklijk tintje, uiteraard ontbreken Prins Maarten Pap d'n Urste en zijn gevolg niet. Iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten. Grote groepen kunnen zich aanmelden via info@deloopr.nl. De kosten bedragen tijdens alle dagen € 5,00 per volwassene en € 2,50 per kind. Aansluitend de optocht van Lolland.
Ook voor de kinderen wordt er in d'n Toeloop een mooi feestje gebouwd. Van zaterdag t/m dinsdag van 14.00-18.00 uur kan er volop worden gehost tijdens de kindermiddag. Op zaterdag start de middag met een speciale kleurwedstrijd. Lever je kleurplaat in en je krijgt een leuke verrassing. De kleurplaat is te downloaden via www.deloopr.nl

Uiteraard zijn niet alleen Ollandse kinderen welkom. D'n Toeloop beschikt over een grote, overzichtelijke zaal waar de kinderen onder begeleiding vermaakt worden. Ook een snoepkraam ontbreekt op deze middagen niet. Betalen is voor de kinderen makkelijk met de speciale knipkaart.
D'n Toeloop Pastoorsmitsstraat in Sint-Oedenrode.