Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Kramen huren vrijmarkt op
Koningsdag in de Gentiaan

Ook dit jaar kunnen alle kinderen van Son en Breugel weer marktkramen huren voor de verkoop van gebruikt speelgoed vrijmarkt in de Gentiaan op 27 april, ter gelegenheid van Koningsdag

De vrijmarkt vindt plaats op het gedeelte van de Amerikalaan vóór Cafetaria De Gentiaan tot de Brabantlaan en is van 10 tot 13 uur.

De kramen zijn alleen voor kinderen te huur tegen een prijs van € 6 per halve kraam. Daarnaast moet je € 6 borg betalen die je terug krijgt als je de kraam en directe omgeving opgeruimd achterlaat.
Een kraam kun je reserveren door na 18.00 uur te bellen naar Els Rooijakkers, tel. 464750 of een e-mail te sturen naar koningsdaggentiaan@gmail.com


Paasmarkt zaterdag 19 maart

Dit jaar is de Paasmarkt in de Protestantse kerk, Zandstraat 26 in Son, op zaterdag 19 maart van 10.00 tot 13.30 uur

Leden van de Protestantse gemeente zijn actief betrokken bij het Diaconaal Inloophuis 't Hemeltje (voor dak- en thuislozen in Eindhoven), maar financieel moet er ook worden gesteund en daarom gaat een deel van de opbrengst van de markt daarheen. Een ander deel is voor Vluchteling-in-de-knel: het steunpunt voor Vluchtelingen in Eindhoven en omgeving die geen status krijgen maar ook niet terug kunnen. De Paasmarkt heeft dus een goed doel, maar is vooral ook gezellig en aantrekkelijk vanwege lage prijzen en fraaie artikelen. Er is een grote boekenbeurs waar ook puzzels, CD's enz. te vinden zijn. Daarnaast zijn er fraaie bloemstukken, taarten en andere baksels, Iraakse hapjes, kunstnijverheid, enz. Wie dit bericht uit de Mooi Son en Breugel Krant meebrengt krijgt het eerste kopje koffie of thee met cake gratis. Zaterdag 19 maart dus naar de Paasmarkt!