Afbeelding
Foto:

Helmond-Peelland beurzen: 50PLUS Lifestylebeurs en
Bedrijvenbeurs

Met meer dan 220.000 inwoners is het gebied Helmond-Peelland een krachtig gebied. De leefbaarheid staat hoog in het vaandel.
Een sterk verenigingsgevoel, met inwoners die van aanpakken weten. Parels van bedrijven zorgen voor een hoog kennisgehalte en een goede werkgelegenheid. Dit alles onder de rook van grote broer Eindhoven.
Op 18-19-20 maart a.s. (10.30-17.00 uur) wordt voor de tweede keer de 50PLUS Lifestyle-Consumentenbeurs Helmond-Peelland gehouden (vorig jaar 4000 bezoekers en 100 standhouders). Een leegstaand pand op het industrieterrein Lagedijk 19 (voorheen Bakkerij De Duif), zal dienen als beurslocatie. Op 6 en 7 april, wordt hierin ook de 6e Bedrijvenbeurs gehouden (vorig jaar 2750 ZAKELIJKE bezoekers en 150 standhouders).

50 PLUS Lifestye-consumentenbeurs
Als grootste groep van dit moment zijn de 50PLUSsers toonaangevend. Nog volop in beweging, werkend, maar ook genieten van vrije tijd e.d. Kortom een actieve groep, bezig met ouder worden, die de financien op een rijtje hebben. Op deze 50PLUS Lifestyle- en consumentenbeurs is aandacht voor: vrije tijd, life style, verzorging/gezondheid, reizen, sport/beweging enz. Op een groot Fietstestplein in het beursgebouw kunt u zelf fietsen testen. Er zal ook entertainment met muziek en zang zijn. Voor u als bezoeker veel nieuwe dingen en actief een paar uurtjes uit, kijk op www.50PLUSpeelland.nl voor de openingstijden en entreetarieven.
Op vrijdagavond 18 maart wordt in het beursgebouw van 19.00-22.00 uur een Ladies en Mensnight gehouden. Met proeverijen, modeshows, barbier, etc. etc. Zowel voor dames, als heren.
Graag tot ziens, als standhouder of als bezoeker, van harte welkom.

Bedrijvenbeurs Helmond/Peelland
Bezoek de 6e editie van deze grootste zakennetwerkbeurs van Helmond-Peelland. We hebben en willen een actieve regio, dit kan alleen door samenwerking. De organisatie mag veel standhouders van vorig jaar verwelkomen, ook nieuwe deelnemers vinden de weg naar deze beurs, die in korte tijd een hele goede reputatie heeft opgebouwd. Het 'gunnen' van opdrachten van bedrijf aan bedrijf, is en blijft zeer belangrijk. Doel is om ondernemend Helmond-Peelland en omstreken met elkaar in contact te brengen, elkaar aan te vullen en elkaar diensten aan te bieden. Organisatie Adcommunicatie Helmond, www.adcommunicatie.nl, uitgever van Weekkrant De Loop Helmond en Groot Peelland. Graag tot ziens als standhouder of als (zakelijke) bezoeker. Zie www.bbhp.nl


Afbeelding