HTC Dames 1
HTC Dames 1 Foto:

HTC Son dames 1 geen winst
in Breda

Afgelopen zondag speelde HTC Son dames 1 weer hun 1ste competitie wedstrijd na de winterstop.
Ze wisten dat er een pittige tegenstander te wachten stond, maar reden vol goede moed naar Breda. Na een goede teambespreking in de kleedkamer was iedereen er helemaal klaar voor! We moesten en zouden knallen. De warming up zat erop, de ballen werden opgeruimd, het zonnetje scheen en we gingen beginnen. Iedereen had 100% focus en er veel zin in. Het beginsignaal klonk en de bal begon te rollen. Na veel kansen voor Breda viel helaas de 1-0, dit was een goal uit 1 van de 100 corners van Breda. We gingen met een 1-0 achterstand de rust in, we wisten dat er niks aan de hand was. Kregen een goede toespraak van de coaches B&B en liepen het veld weer op voor de 2de helft. Maar toen sloeg het weer om en zorgde een flinke hagelbui ervoor dat het hele veld binnen 3 minuten wit was. De dames van Son dames 1 moesten de kleedkamer dus weer opzoeken, hier werd al snel gezorgd voor wat ranja en een lekker kopje thee. De scheidsrechter gaf aan om sowieso 10 minuten te wachten, dit werd uiteindelijk een half uur. Nadat 10 mensen veld 1 stonden te vegen en te sneeuwschuiven, moesten we dan toch naar veld 4 waar geen hagelsteentje te vinden was. De 2de helft kon weer beginnen. Helaas kreeg Breda weer volop kansen en vlogen er bij Son dames 1 nog 2 goals om de oren. Aan het doorzettingsvermogen lag het in ieder geval niet want iedereen bleef vol gas geven. Ondanks de prachtige reddingen van onze Juul die niet te stoppen was, eindigde de wedstrijd met een 3-0 nederlaag. Maar aanstaande zondag weer nieuwe ronde, nieuwe kansen! Dus kom allemaal kijken zondag 13 maart om 12.45 tegen HCAS in Son.