Afbeelding
Foto: Annemieke van Tinteren

Bewegen is leven!

Fiets en Sport van den Berg is niet alleen een fietsenwinkel, maar heeft ook een uitgebreid assortiment op het gebied van sport.
Dus niet alleen voor een fiets en fietskleding, maar ook voor zwemkleding, hockey, fitnesskleding en schoenen kunt u bij hen terecht.
Het assortiment bevat uitsluitend A-merken, omdat u alleen met het beste materiaal het beste uit u zelf kunt halen, stelt Van den Berg. Het grootste assortiment vind u op de hockeyafdeling. Kleding, schoenen, sticks en ook het uit en thuis tenue van ons eigen HTC-Son is bij hen verkrijgbaar.

Verhuizing
Na jaren op Nieuwstraat 15 gevestigd te zijn, komt de verhuizing naar nummer 28 steeds dichterbij. De sloop en verbouwwerkzaamheden zijn al een tijd aan de gang, zodat Van den Berg op 3 mei de deuren kan openen van hun nieuwe pand. Daar komt een grote werkplaats voor fietsen, met een aparte ingang aan de achterzijde van het pand. Op de sportafdeling komt een heus kunstgrasveld zodat u meteen uw nieuwe sportartikelen kunt testen.

Familie van den Berg hoopt u te mogen verwelkomen in hun nieuwe pand, zodat zij u met hun jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen voorzien van een gedegen advies.

Sporten en bewegen doe je samen met Fiets en Sport van den Berg.