Personal trainers Leo, Kengy en Patricia bij de sportfaciliteiten (Energy Zone) van FeelGoodClub Thermae Son. (v.l.n.r.)
Personal trainers Leo, Kengy en Patricia bij de sportfaciliteiten (Energy Zone) van FeelGoodClub Thermae Son. (v.l.n.r.) Foto:

Boost je lijf! Nieuw Personal Training bij Thermae Son

Je wil fit worden, maar hoe blijf je gemotiveerd en wat vindt je leuk om te doen? Hier komt de personal trainer in beeld!
Het hebben van je eigen personal trainer is meer dan alleen een trend: het is een levensstijl die past in de tijd van nu. "A way of living", net zoals je gaat werken of tijd met de kinderen doorbrengt. FeelGoodClub Thermae Son speelt in op deze behoefte met een (nieuw) team personal trainers.

"Lekker en gezond…
dat is sporten met de personal trainer. Je goed voelen door te werken aan jouw persoonlijke sportdoel. Je wil je fit voelen, of juist afvallen en strakker worden. Samen met je personal trainer zoek je naar een trainingsmethode en lifestyle die voor jou prettig is en aansluit bij wie je bent. Wij delen de tijd en de trainingsmethode zo in dat je sporten als leuk ervaart en het je energie geeft. Je voelt je goed! Wij motiveren je en bieden een persoonlijke stok achter de deur. De resultaten die we samen kunnen behalen zijn verbluffend." vertelt Kengy Roux, personal trainer bij FeelGoodClub Thermae Son, enthousiast

Wie = wie
"Sinds eind maart 2016 zijn wij bij FeelGoodClub Thermae Son van start gegaan met een (nieuw) team van 3 personal trainers. Ieder van ons staat voor zijn eigen kwaliteiten. Zo kent trainer Leo een achtergrond als officier bij defensie, waar hij specialist was in het aanleren van het verleggen van mentale en fysieke grenzen en dit nu nog steeds graag overbrengt op anderen. Of trainer Patricia die plezier en inzet centraal zet en hier zelf aan bijdraagt door de lessen veelal te variëren. Zelf heb ik al 19 jaar ervaring als sportdocent en trainer, al veel mensen heb ik begeleid hun persoonlijke doelen te behalen. Ga voor succes. Wij zijn enthousiast aan de slag te gaan!" aldus Kengy

Op www.thermaeson.nl zal binnenkort de data verschijnen voor informatiebijeenkomsten van de Thermae personal trainers. Zodat je geïnformeerd wordt over de diensten, advies kan krijgen en vragen kan stellen."

En nu jij! Lezersaanbieding
Wij bieden je als lezer van de MooiSonenBreugelKrant de mogelijkheid een "Mooi"try-out personal trainer pakket af te nemen. Hierin zitten 4 betaalde personal trainer sessies afgestemd op jouw persoonlijke doel, en de 5de sessie krijg je van ons cadeau. De actie is geldig tot 15 april 2016. Personal training is altijd in combinatie met een sportabonnement (mogelijk vanaf 3 maanden). Enthousiast? Voor info en/of aanmelding mail sport@thermaeson.nl

Thermae Son is gelegen aan de Thermaelaan 2 te Son en Breugel. Kijk voor meer info ook op www.thermaeson.nl