Afbeelding
Foto:

Kerkdiensten

Sint Petrus' Banden, Son
Woensdag 30 maart 19.00 uur: Eucharistieviering
intenties: Wim van Kemenade, Ouders Van de Ven-Renders.
Vrijdag 1 april, Eerste Vrijdag van de maand 08.30 uur: Eucharistieviering
Zaterdag 2 april Geen Eucharistieviering in Son of in Breugel
Zondag 3 april 11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor
Collecte met mandjes; de meeropbrengst is bestemd voor de Parochiële Caritas Instelling "De Goede Herder".
intenties: Bertha Bekkers-Roefs, Karel Bekx.
Maandag 4 april 19.00 uur: Eucharistieviering
Woensdag 6 april 19.00 uur: Eucharistieviering
Zaterdag 9 april 18.30 uur: Eucharistieviering in Breugel

Sint Genoveva-kerk, Breugel
Donderdag 31 maart 18.15 uur: Rozenhoedje 18.30 uur: Eucharistieviering, aansluitend stille aanbidding.
Vrijdag 1 april 18.15 uur: Rozenhoedje 18.30 uur: Eucharistieviering.
Zondag 3 april 09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor. Kinderwoorddienst.
intentie: intentie: Ad Versantvoort, Nelly Vlemmix-Versantvoort, Miny vd Ven-Winkelman, Leon en Cees van Stuivenberg, overleden ouders Versantvoort, Jan Versantvoort.
Dinsdag 5 april 18.15 uur: Rozenhoedje 18.30 uur: Eucharistieviering

Kerkberichten Martinuskerk (centrum)
Zaterdag 02 april 18.30 uur Tweede Zondag van Pasen – Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid: Eucharistieviering met Het Goede Herderkoor.
Intenties: Tilly van de Wetering – van Vijfeijken, Johan Linders, Toos van Aarle – Jansen.
Zondag 03 april Tweede Zondag van Pasen – Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid 09.30 uur: Eucharistieviering met Het Martinuskoor.
Intenties: Riek Versantvoort – Roestenburg, Pieter en Toos Verhagen – Rooijakkers, Marietje van der Linden – de Baay, Overleden ouders Vermeltfoort – Sanders en overleden familieleden, Uit dankbaarheid, Overleden familieleden van Dijk – van de Moosdijk, Stien en Wim Habraken, Willy Vermeulen, Nelly Vermeulen – Habraken, Overleden ouders de Koning – van de Wijdeven en overleden familieleden, Tiny Janssen – van der Voort, Bertus Vermeltfoort, Overleden ouders van de Burgt – de Haan, Jacobus van Aert, Lies van Aert – Marcus, Netty Bekkers – van Aert, Jan van Oorschot, Jos van Esch en overleden ouders van Esch – van de Broek, Overleden ouders Versantvoort – Swinkels, Anne-Marie van den Boomen – van den Elsen.
Maandag 9.00 uur: Eucharistieviering.
Dinsdag 9.00 uur: Eucharistieviering.
Woensdag 9.00 uur: Eucharistieviering.
Woensdag 19.00 uur: Vergadering Nederlandse Lourdes Bedevaarten.
Donderdag 9.00 uur: Eucharistieviering.
Vrijdag 9.00 uur: Eucharistieviering.

Sint Antonius Nijnsel
Zondag 3 april 11.00 uur Eucharistieviering m.m.v. gemengd koor.
Intenties: Josephus en Johanna van Esch- Verhagen, Harrie van Esch, Coen van Buuren, Marinus v.d. Koevering, Frans Renders, overl. ouders Renders, Jo en Piet Renders, Driek en Martha van den Berg en zoon Gerrit, en overl. fam. v.d. Berg en van Zoggel.


Feestelijke opening nieuw ATC op 6 april

In februari is het Arbeids Transitie Centrum (ATC) van Stichting Speciaal Onderwijs & Expertisecentra (SSOE) en de Taalbrug Eindhoven verhuisd naar een groter en moderner pand in het Science Park Eindhoven.
Woensdag 6 april wordt het nieuwe pand om 16.00 u officieel geopend door mevrouw J. Visscher, wethouder van Jeugd en Onderwijs in Eindhoven.

Het Arbeids Transitie Centrum (ATC) is een leerwerkplek voor jongeren met een beperking vanaf 16 jaar. Voor deze jongeren is de overgang, ook wel transitie, van school naar werk een grote stap. Het ATC bereidt leerlingen van SSOE-scholen en de Taalbrug, oud-leerlingen en jong volwassenen tot 27 jaar, in een veilige maar niet-schoolse omgeving voor op een toekomst waarin zij zoveel mogelijk zelfstandig kunnen functioneren. Ze krijgen training in onder andere werkgerelateerde en sociale vaardigheden en worden in kleine stapjes begeleid naar een passende, soms beschutte, werkplek. Daarnaast biedt het ATC bedrijfsoriëntaties en branchegerichte cursussen met landelijk erkende certificaten.

Tijdens de feestelijke opening op 6 april kunnen bedrijven in de regio zich laten voorlichten over de mogelijkheden van een samenwerking met het ATC. De jongeren laten die middag zien welke (licht) industriële en administratieve werkzaamheden zij verrichten voor verschillende bedrijven in de regio. Ook kunnen werkgevers zich laten informeren over de participatiewet en wat dat betekent in de praktijk.