Afbeelding
Foto:

Dag van het vergeten Lintje

Op 27 April is het Koningsdag. Op deze dag reikt de burgemeester in het dorp namens de Koning aan enkele mensen een lintje uit.
Maar er zijn altijd mensen die vergeten worden.
Daarom organiseert Team Rhonelaan van de Samenloop voor Hoop
" de Dag van het vergeten Lintje"
Hoe werkt het?
Vind jij dat een persoon in het dorp ook in het Sonnetje gezet moet worden dan kun jij dat nu regelen.
Deze persoon heeft aflopen jaar/jaren in jouw ogen iets bijzonders gedaan, inspireert je of verdient volgens jou om een andere reden een plek in de schijnwerpers. De Rhonelaan gaat op 27 april deze mensen in het dorp in het Sonnetje zetten.
Wat krijgt deze persoon uitgereikt?
Het vergeten Lintje
Certificaat met motivatie
Vermelding in de Mooi Son en Breugel KrantWaarom?
De dag van het vergeten Lintje wordt door team de Rhonelaan georganiseerd om geld in te zamelen voor de SamenLoop voor Hoop. Om iemand in het Sonnetje te zetten wordt een bijdrage gevraagd van € 15,- wat volledig ten goede komt aan de SamenLoop voor Hoop Son en Breugel op 4 en 5 juni 2016.
Aanmelden
Je kunt iemand opgeven via email adres: lintje@team-rhonelaan.nl


24/7 Chauffeursdiensten bestaat 10 jaar!

In 2006 startten Andrew Zwaarts en Mark Ooiman met het bedrijf 24/7 Chauffeursdiensten in Son bij Eindhoven.
24/7 Chauffeursdiensten houdt zich bezig met het werven, selecteren, opleiden en vooral uitzenden van vakkundige vrachtwagenchauffeurs voor transport en logistiek. Op 1 april 2016 bestaat 24/7 Chauffeursdiensten 10 jaar.
Vanaf 2006 groeide het bedrijf met alle economische ontwikkelingen mee. Ook tijdens en na de recessie bleef het bedrijf groeien. Een prettige bedrijfscultuur, een duidelijke visie, focus voor de toekomst en een goed contact met transportondernemingen zorgde hier mede voor.

Inmiddels behoort 24/7 Chauffeursdiensten tot één van de grotere spelers in de branche. Er rijden dagelijks ruim 1200 chauffeurs, aangestuurd vanuit de vestigingen verspreid door heel Nederland. Onze organisatie is werkzaam vanuit Son, Tilburg, Roosendaal, Provincie Zeeland, Vlaardingen, 's-Hertogenbosch, Nijmegen, Apeldoorn en Heerenveen.
24/7 Chauffeursdiensten is sinds kort ook partner van het Sectorinstituut Transport en Logistiek voor de wervingscampagne '2.000 chauffeurs gezocht'. Samen met andere werkgeversorganisaties spelen we in op de snel veranderende arbeidsmarkt.

De uitzendactiviteiten van 24/7 Chauffeursdiensten zijn in 2008 verder uitgebreid met de mogelijkheid voor payrolling in een aparte BV met de naam '365 Payroll'. Daarnaast is '1ToDrive', de internationale tak, verantwoordelijk voor het plaatsen van medewerkers/chauffeurs uit de gehele EU in de sector transport en logistiek in Nederland.

24/7 Chauffeursdiensten Ekkersrijt 4415