Afbeelding
Foto:

Uniek bij SBC Diner for friends

Op 23 april gaat er iets leuks gebeuren bij SBC, diner for friends.
Voor de eerste maal in de clubhistorie kunt u aanschuiven bij de première van SBC Diner With Friends. Dit is een nieuwe activiteit geheel voor en door SBC.


U krijgt een avondvullend programma met 5-gangen diner en entertainment. Voor slechts € 49,50 per persoon kunt u deelnemen, en hiervoor krijgt u diner en bijpassende drank aan de tafels all-in.

Dit diner wordt bereid door een drietal professionele koks die worden bijgestaan door hobbykoks. Allemaal hebben ze grote betrokkenheid bij SBC. Beroepskoks Maarten Saakes, George Duffhues en Nick Fabrie werken samen met de vrijwilligers Willem van 't Geloof, Bert Quik en Jasper van Zuuren.

Waarom doen we dit? SBC wil de mensen eens iets bieden dat anders is dan dat we normaal doen bij SBC. U kunt bij SBC dineren met uw vrienden tijdens een avond vol entertainment. De kantine wordt voor deze speciale gelegenheid geheel ingericht in de juiste stemming. Entertainment wordt verzorgd door de bekende SBC coryfeeën: Henk Scheepens, Henri Jansen, Harold Richters en Andre Piket. Muziek is er van onder andere de Drie???
Het diner is niet zomaar een diner: amuse, cocktails van vis en gevogelte, voorgerecht met zalm, een tussengerecht met asperge en het hoofdgerecht met runder bavette. Het verrassingsdessert wordt verzorgd door jong SBC talent.

Deze unieke avond wordt mogelijk gemaakt door Son en Breugelse ondernemers. In eerste instantie doen we dit voor vrijwilligers, sponsors en betrokkenen. Maar ook iedereen die SBC een warm hart toedraagt is van harte welkom. Uiteindelijk denken we er ook een passend bedrag aan over te houden voor SBC. Dat zullen we tijdens de avond bekend maken evenals het doel waaraan het binnen SBC besteed zal worden.
Er zijn maximaal 100 zitplaatsen in de sfeervolle kantine, en daarom is vooraf opgeven zeer gewenst. U kunt dat doen door een email te sturen naar diner@vvsbc.nl .
Tot slot de locatie: Sportpark Schuttersheide, Afrikalaan 2 in Son en Breugel.
Inschrijven kan nog t/m zaterdag 16 april.
Reageer snel. Vol=vol


Chasin zoekt supergewone pleegouders


(niet voor hemzelf maar voor een kind dat tijdelijk niet thuis kan wonen)
Pleegzorg is er voor kinderen die door omstandigheden tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Ze verblijven dan voor kortere of langere tijd in een pleeggezin. Vaak zijn dat mensen uit hun directe omgeving, bijvoorbeeld familie en vrienden, of bekenden van de school of sportclub. Pas als dat niet lukt, wordt gezocht naar een plekje in een 'vreemd' pleeggezin.

Om pleegouder te worden, hoef je geen superheld te zijn. Juist door heel gewoon te doen, beteken je iets supers voor een pleegkind. Het allerbelangrijkste is dat je een pleegkind structuur, warmte en veiligheid kunt bieden. In principe kan iedereen die ouder is dan 21 jaar pleegouder worden, ongeacht je burgerlijke staat, culturele achtergrond, seksuele oriëntatie of financiële situatie.
Meer informatie over pleegouderschap vind je op de website www.SuperGewoneMensenGezocht.nl.

Informatieavond
Maandelijks organiseert Combinatie Jeugdzorg een informatieavond. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder over de eigen ervaringen. De eerstvolgende informatieavond is op dinsdag 12 april van 20.00 tot 22.00 uur, op onze locatie aan de Nuenenseweg 4 in Eindhoven. Deelname is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Graag aanmelden voor de informatieavond via (040) 245 19 45 of triangel@combinatiejeugdzorg.nl. Ook kun je via dit nummer of e-mailadres een informatiepakket aanvragen.

Meer informatie?
Meer informatie over pleegzorg staat op www.supergewonemensengezocht.nl inclusief ervaringsverhalen van voormalige pleegkinderen, pleegouders en ouders.
Kijk ook eens op www.pleegzorg.nl en www.combinatiejeugdzorg.nl.


Afbeelding