Afbeelding
Foto:

Cover jubileumbrochure
De Blauwe Kei bekend

Komend seizoen viert Theater De Blauwe Kei haar 50-jarig jubileum. Het programma, dat half september 2016 van start gaat, is rond. De precieze invulling hiervan wordt nog even geheim gehouden, maar er wordt wel al een tipje van de sluier gelicht. De cover van de brochure is namelijk onthuld en daar staan een aantal bekende koppen op!

Op dit moment wordt de nieuwe brochure gedrukt door het Veghelse bedrijf Bek. Op dinsdag 19 april worden de eerste exemplaren uitgereikt aan de Vrienden van De Blauwe Kei en vanaf 23.00 uur wordt het volledige programma bekend gemaakt op de website van het theater: www.blauwekei.nl. Op vrijdag 22 april vanaf 17.00 uur kunnen bezoekers een abonnement reserveren (5 of meer voorstellingen) en op maandag 25 april vanaf 17.00 gaan de kaarten in de losse verkoop.

De brochure verschijnt op woensdag 20 april als bijlage bij een aantal kranten in de gemeenten Veghel, Sint-Oedenrode, Schijndel, Son en Breugel, Boxtel en de plaatsen Vorstenbosch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Den Dungen en Gemert. Op de website van Theater De Blauwe Kei kunt u vinden met welke weekkrant de brochure bij u bezorgd wordt. Wanneer u geen brochure heeft ontvangen kunt u deze op www.blauwekei.nl aanvragen.


Een nieuw online jasje voor
Theater De Blauwe Kei

De website van Theater De Blauwe Kei is in een nieuw jasje gestoken. Op dinsdag 5 april is de nieuwe website online gegaan en werden de eerste bestellingen via het nieuwe reserveringssysteem gedaan.

De Blauwe Kei beschikt nu over een modernere website en reserveringssysteem waardoor naast hardcopy tickets ook voor e-tickets gekozen kan worden. De e-tickets kunnen gasten zelf downloaden en printen. Gasten betalen dan géén servicekosten. Bezitters van tablets en smartphones kunnen door de nieuwe website zelf plaatsen in de zaal kiezen via de zaalplattegrond. De inloggegevens van de gasten blijven gelijk. Nieuw is dat ook via facebook ingelogd kan worden.

Met deze website hoopt Theater De Blauwe Kei nog beter aan de wensen van de gasten te voldoen. Mochten bezoekers vragen hebben dan kunnen ze contact opnemen met het team van Theater De Blauwe Kei. Dit kan telefonisch via (0413) 34 25 55 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.