Afbeelding
Foto:

Open dag G-voetbal bij SBC

Open dag / promotiedag bij v.v. SBC in Son en Breugel op zaterdag 18 juni a.s.G-team SBC.
Begin 2014 heeft het Jeugdbestuur van SBC in samenwerking met Stg. MeeDoen S&B een oproep gedaan binnen de gemeente Son en Breugel om te kijken of er kinderen en tieners met een beperking zijn, die graag zouden willen meespelen in een nieuw op te richten G-team voor voetbal.
De belangstelling was zo groot, dat kort na deze oproep SBC is gestart met een wekelijkse voetbaltraining met een groep spelers. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en hebben we 3 G-teams met 32 kinderen/tieners. En nog steeds komen er nieuwe aanmeldingen binnen.
De vaste trainer van het G-team John van Hout, wordt wekelijks ondersteund door 10 hulptrainers, vrijwilligers en door Stg. MeeDoen S&B.
Tijdens de trainingen wordt er gewerkt in 3 groepen; de kinderen/tieners worden zoveel mogelijk op niveau en leeftijd bij elkaar ingedeeld, om de trainingsoefeningen zo goed mogelijk te laten verlopen. We sluiten elke training af met een korte wedstrijd.
Het plezier en resultaat van de trainingen was zo positief dat medio 2014 de meeste spelers ook zijn gestart met de KNVB G-competitie.
Alle 3 de G-teams genieten volop van deze wedstrijden en doen ontzettend goed hun best; ze zijn trots op de overwinningen die tot nu toe zijn behaald, maar ook met het verlies kunnen zijn goed omgaan doordat ze elkaar steunen en opbeuren.
Het meedoen met voetballen in het G-team heeft het leven van veel kinderen en tieners verrijkt en heeft deze kinderen het gevoel gegeven weer mee te kunnen doen in de maatschappij.


Inschrijving Open Son en Breugelse
Tafeltenniskampioenschappen.

De Tafeltennisvereniging Son en Breugel organiseert dit jaar wederom de Open Son- en Breugelse Tafeltenniskampioenschappen.
De Kampioenschappen worden gehouden op maandag 25 april in het MFC D'n Tref op het terrein van Zonhove. De aanvangstijd is 19:30.
De inschrijving staat open voor zowel competitie- als recreatieve tafeltennissers(sters), ouder dan 16 jaar, uit Son en Breugel. Je kunt je aanmelden voor 18 april per email nlherman65@gmail.com Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het aantal deelnemers is beperkt dus schrijf je snel in.

Tafeltennis is een sportieve, slimme, snelle maar bovenal een gezellige sport die door jong en oud op alle niveaus beoefend kan worden.
Het toernooi wordt gesponsord door Payit Solutions B.V., Kapsalon De Barbier en Autobedrijf Jos Hölscher.
We hopen jullie op maandag 25 april op de "Open Sonse" te verwelkomen.
Zie ook onze website www.ttv-sonenbreugel.nl


Korfbalvereniging De Corridor

Uitslagen
Woensdag 6 april
Flash MW2 – Corridor MW2 5 - 1
Corridor MW1 – BMC MW1 11 - 5
Recreanten Corridor – Alico 3 - 2

Zaterdag 9 april
Corridor F2 – VVO F1 3 - 17

Zondag 10 april
Corridor 1 – Avanti 1 15 - 9
Corridor 2 – SCMH 2 12 - 5
Corridor 3 – Steensel 2 9 - 9

Programma
Woensdag 13 april                          Aanvang
Avanti MW1 – Corridor MW1         20.00
Corridor MW2 – Odisco MW1         20.30
Recreanten Corridor – Flamingo's 19.30

Zaterdag 16 april
Corridor B1 – Altior B2                        12.00
Corridor C1 – Emos C1                 13.15
Corridor D1 – Prinses Irene D2         11.00
Corridor D2 – Prinses Irene D3         10.00
Corridor E1 – Be Quick E4                 9.00

Zondag 17 april                                         
Bladella 1 - Corridor 1                         13.00
Flamingo's 2 - Corridor 2                 11.00
Flamingo's 3 - Corridor 3                 10.00


Afbeelding