Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

PVGE gaat met de leden
ontbijten bij IKEA

Op woensdag 22 juni om 9.00 uur organiseert de seniorenvereniging PVGE Son en Breugel e.o., die overigens voor alle senioren open staat, een happening waarbij leden, clubleiders en bestuursleden gaan ontbijten bij IKEA.

Het idee is mede ontstaan door de vele initiatieven, die er in Son en Breugel zijn, om samen een maaltijd te gebruiken; de PVGE zoekt het nu in een grootschalig ontbijt.
Om 9.00 uur, direct bij de opening van IKEA, zorgen we aanwezig te zijn, zodat we bij elkaar aan tafel kunnen zitten. In het verleden is reeds in clubverband gebruik gemaakt van de ontbijtfaciliteit bij IKEA, maar nu organiseert de PVGE Son en Breugel e.o. deze happening in verenigingsverband. Het IKEA ontbijt kost 1,00 euro , dus dat hoeft geen drempel te zijn.
Op dit ontbijt zullen een aantal bestuurders en clubleiders van onze vereniging aanwezig zijn, herkenbaar aan het gele hesje "PVGE voor iedereen van 50 jaar en ouder".

Doel is een gezellig ontbijt met elkaar en de mogelijkheid van een laagdrempelig contact van de leden met bestuurders en clubleiders.