AS Media
AS Media Foto: AS media

Frontale aanrijding op
de Planetenlaan

Zondagmiddag 12 juni omstreeks 16:45 uur heeft er op de Planetenlaan in Son en Breugel een ongeval plaatsgevonden waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen een frontale aanrijding aan. Een bestelauto en een bestelbus waren met elkaar in aanrijding gekomen. Ook een traumahelikopter werd voor het ongeval gealarmeerd maar hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. Een persoon is bij de aanrijding gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het verkeer ondervond wel de nodige hinder van het ongeval zo was de weg tussen de Piet Heinlaan en de Nijnselseweg afgesloten voor het verkeer. De voertuigen raakte bij het ongeval zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Winnaar openingsactie Van den Berg Fiets en Sport

Dinsdag 3 mei opende Van den Berg fiets en sport op de Nieuwstraat 28 in Son en Breugel hun nieuwe winkel. In de actie maand mei waren er niet alleen extra aanbiedingen maar maakte iedereen die een aankoop deed boven de €25,- kans op het winnen van een mountainbike.

Hiervoor moest de klant alleen een formuliertje in te vullen. Heel veel kopers bij Van den Berg fiets en sport hebben dit gedaan, resultaat een rieten fietsmand vol formulieren.
Uit al deze formulieren is vorige week een winnaar getrokken, dat is Jan van de Heijden uit Son en Breugel geworden. Op zaterdag 11 juni kreeg hij de prijs door Erik van den Berg overhandigd, een Focus mountainbike t.w.v. 1650,-. Het merk Focus is een wereldmerk in de wielerwereld.
De winnaar van deze schitterende prijs is een fanatiek mountainbiker, tevens heeft hij een racefiets voor het koersen op de weg. Een echte wielerfanaat dus. Nu wilde het toeval dat zijn oude mountainbike het had begeven dus op een beter moment had deze prijs niet kunnen komen.
Al acht jaar lang gaat Jan van de Heijden regelmatig mountainbiken met een groepje mannen. Samen een route uitzetten en dan lekker sportief en gezellig bezig zijn, dat bindt deze groep al acht jaar. Afgelopen zondag bijvoorbeeld gingen ze in de omgeving van Groesbeek fietsen.
Op de vraag of hij verwacht had de prijs te winnen is het antwoord "Ik win nooit iets. En het mooie is: ik heb bij Van den Berg een ligstuur gekocht en nu krijg ik er een superfiets bij".
Ook namens DeMooiSonenBreugelKrant gefeliciteerd en veel fietsplezier gewenst.


Erik Van den Berg feliciteert Jan van de Heijden met zijn prijs