Afbeelding
Foto:

Lamers Tielemans Lissevoort Open

Tennissers opgelet:
Laatste kans om je in te schrijven voor de Lamers Tielemans Lissevoort Open!
Van plan om je in te schrijven voor het leukste tennistoernooi van Nuenen, maar de tijd nog niet gevonden om het te doen? Wees dan snel, want deze week is je laatste kans om in te schrijven voor de Lamers Tielemans Lissevoort Open via www.toernooi.nl!

Het open tennistoernooi wordt gehouden bij Tennisvereniging De Lissevoort van 2 tot en met 10 juli. Een open toernooi voor tennissers van alle niveaus, van 8 tot en met 3, met een 35+ en een 55+-categorie. Toptennis en gezelligheid gaan hand in hand tijdens de Lamers Tielemans Lissevoort Open. Sportiviteit, een lekker hapje en drankje, vermaak voor de kinderen in het finaleweekend en een feestavond op vrijdag met onder andere het Van Binsbergen Trio.
Dus schrijf je nog snel in, nu het nog kan via www.toernooi.nl.
Natuurlijk is iedereen ook welkom om te komen genieten van de vele tennispartijen die van 2 tot en met 10 juli op sportpark De Lissevoort gespeeld worden.
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom ons toernooi? Like ons dan op facebook: www.facebook.com/lissevoortopen.

Graag tot ziens op de Lamers Tielemans Lissevoort Open 2016!


Clubkampioenschap Matchplay Golfclub Son

Afgelopen weekend vond bij Golfclub Son het clubkampioenschap Matchplay plaats.
Bij matchplay is elke gespeelde hole een wedstrijd (match) op zich.
De golfer (of duo/ team) die op een individuele hole het minst aantal slagen (inclusief strafslagen) heeft gespeeld, heeft de hole gewonnen.
Voor elke gewonnen hole krijgt de golfer 1 punt.
De golfer die aan het einde van de golf ronde de meeste holes heeft gewonnen is winnaar, dus matchplay winnaar.
Bij matchplay hoeven niet alle holes uitgespeeld te worden om als winnaar van de golfbaan af te lopen.
Als er 9 holes worden gespeeld en een golfer A heeft de eerste 5 holes al gewonnen, dan is hij de matchplay winnaar.
De tegenstander kan in deze situatie namelijk nooit meer winnen. Het zou maximaal 5-4 kunnen worden.
Uit de eerder gespeelde voorrondes stonden afgelopen 8 clubleden tegenover elkaar om uit te maken wie de clubkampioen matchplay zou worden. Uiteindelijk werd dat Karel Rovers. Een knappe prestatie die hem een beker opleverde en natuurlijk de waardering voor zijn spel.


Wette's Dorpsfestijn weer van start.

Op 24 juni gaat het jaarlijks terugkerende Wette's Dorpsfestijn weer van start. Van vrijdag tot en met maandag 27 juni staan er weer gezellige activiteiten en festiviteiten gepland. De locatie is hetzelfde als afgelopen jaren: achter Brasserie de Kruik op het parkeerterrein van de sportvelden. De volgende activiteiten staan op de planning:

Vrijdag 24 juni - Tent open vanaf 19.00 uur
Pubquiz: Met maximaal 6 personen strijd je tegen andere teams, waarin je aan de tand gevoeld wordt over verschillende onderwerpen. Deelname is gratis. Inschrijven kan door te bellen met Koen van Gorp op 06-13712264 of door een mailtje te sturen naar wettesdorpsfestijn@outlook.com met je teamnaam en het aantal personen (max. 6).

Zaterdag 25 juni - Tent open vanaf 12.00 uur
Kindermiddag 13.00 - 16.30 uur: Een leuke middag voor kinderen van alle leeftijden. Met diverse spellen, springkussens en prijzen, belooft het een gezellige boel te worden!
Live band 21.30 - 01.00 uur: In de avond een spetterend optreden van Empty Field, een coverband die het dak ervan af gaat spelen!

Zondag 26 juni - Tent open vanaf 12.00 uur
Levend Stef Stuntpiloot 12.00 - 23.00 uur: Met teams van 4 personen wordt dit spannende en hilarische spel al twee jaar met veel plezier gespeeld. Inschrijven kan door te bellen met Maikel van Kemenade op 06-30388506 of door een mailtje te sturen naar wettesdorpsfestijn@outlook.com met je teamnaam. Voor dit spel wordt 10 euro inschrijfgeld per team gevraagd. Aansluitend wordt de zondag afgesloten door DJ Deftige Dirk.

Maandag 27 juni - Tent open vanaf 12.00 uur
Rikken 14.00 uur: Op maandag is het jaarlijks terugkerende rikken in de tent. Inschrijven kan vanaf 12.30 uur in de tent. Rond 17.00 uur zal de prijsuitreiking van het kaarten volgen. Zanger Jan van der Heijden zingt vanaf 17.30 uur weer de sterren van de hemel. De tent is geopend tot 24.00 uur.


Afbeelding